Filter

close
0
Onbeperkt
De zuurgraad (of pH) van het lichaam is bepalend voor de werking van allerlei innerlijke processen. Een goede zuurgraad in het lichaam is één van de meest kritische factoren voor een goede gezondheid. Voeding, stress, medicijnen en overmatige spierbelasting produceren na verbranding zure afvalstoffen. Uw lichaam moet deze kwijt om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden. De zuurgraad kun je beinvloeden door baden, voeding (o.a. thee), vermindering stress, vermeerderen lichaamsbeweging.

Onze huid is het grootste orgaan en daarom zeer geschikt wanneer snelle resultaten nodig zijn. Door Epsomzout of Zuiveringszout aan badwater toe te voegen wordt een goede zuur-base evenwicht bevorderd.

Via voeding is juist een langzame, maar structurele verandering in het lichaam door te voeren. Diverse theesoorten kunnen daarbij helpen, maar ook voeding die van nature veel water bevatten en/of groen van kleur zijn.

De zuurgraad kan eenvoudig gemeten worden in urine of speeksel met meetstrips, waarmee snel inzicht wordt verkregen in eigen lichamelijke processen.

Lees meer over ontzuren van het lichaam.
Lees ook het verslag van het symposium over de relatie tussen zuurgraad en soepel bewegen.


 


Bezig met laden...
  • local_shipping Snelle levering
  • check Altijd beschikbaar (24/7)
  • check Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Snelle levering
  • check Altijd beschikbaar (24/7)
  • check Online veilig & snel betalen

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!