Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

pH - meetstrips zuurgraad, zuur - / base- balans 100 stuks

pH meetstrips urine en speeksel pH meetstrips urine en speeksel pH - meetstrips zuurgraad, zuur - / base- balans 100 stuks urine en meetstrips
pH meetstrips urine en speeksel pH meetstrips urine en speeksel pH - meetstrips zuurgraad, zuur - / base- balans 100 stuks urine en meetstrips
pH - meetstrips zuurgraad, zuur - / base- balans 100 stuks
6 Reviews | Review toevoegen
Met deze pH-meetstrips kunt u eenvoudig zelf de zuurgraad van urine en speeksel bepalen, door de meetstrip even in de urine of het speeksel te dompelen.

Artikelnummer

0016

Verwachte levertijd

14 dag(en)

EAN

7448104693682

ā‚¬Ā 12,95
Prijs per verpakking

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

pH Meetstrips 100 stuks
Met deze pH-meetstrips kunt u eenvoudig de zuurgraad van uzelf meten door de meetstrip even in uw urine of speeksel te dompelen. De pH is direct af te lezen en zeer nauwkeurig te bepalen met behulp van een verkleurende strip. Makkelijker af te lezen dan andere meetstrips, die meestal meerdere verkleurende strips hebben. Daarnaast zijn de strips van plastic en dus prettiger in het gebruik dan kartonnetjes, die snel doorweekt raken. Deze meetstrips van Johnson zitten in een handig vochtafsluitend doosje en kunnen overal mee naartoe genomen worden.

Inhoud: 100 strips, bereik 4.0 - 7.5

De meting zelf:
Doop de strip 2 seconden in de urine en wacht 10 sec. Het kleurblokje verkleurt wanneer deze in contact komen met een zuur of base. Aan de hand van de verschillende tinten op het doosje kan bepaald worden hoe zuur of basisch de urine is. De kleur die het best overeenkomt is de gemeten pH. Is de pH lager dan 7, dan spreken we over zuur, 7 is neutraal, boven 7 is basisch. Voor het lichaam is het na te streven rond of boven pH 7 te komen, daarin gaan de lichaamsprocessen het best. Test u liever via het speeksel, spuug dan even in een bekertje en dompel hierin de pH-meetstrip.

Om een goed beeld te krijgen meet u een week lang de pH-waardes van uw urine. Meet deze voor het ontbijt, midden op de middag en midden op de avond. Meet niet direct na een maaltijd, omdat dit de zuurgraad altijd iets naar beneden haalt. Ochtendurine kan een lagere pH-waarde hebben (tussen 5,5-6.0) omdat de nieren tijdens de nacht veel zuren gefilterd hebben. Gebruik daarom de tweede lozing. Overdag zou de pH boven de 7 moeten liggen.

Houd de resultaten in een tabel bij (zie bijlagen), zeker bij een detoxkuur. Een goede detoxkuur zal de pH van de urine laten stijgen tot 7 a 8. Een pH onder de 7 is zuur te noemen en een indicatie voor verzuring.. 

Meer over pH waardes en metingen:
Een goede zuurgraad in het lichaam is één van de meest kritische factoren voor een goede gezondheid. Voeding, stress, medicijnen en overmatige spierbelasting produceren na verbranding zure afvalstoffen. Uw lichaam moet deze kwijt om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden. 

Wat kunt u doen om de pH te verhogen?
Voed uzelf met vochthoudende producten zoals heel veel groenten, fruit en kruidenthee. Ook is het raadzaam veel water te drinken. Kijk eens op deze site voor onder andere ontzuringsthee en voedingssupplementen. U zult zien dat de waarden stijgen. Vraag desgewenst advies aan een natuurarts.


Lees meer over ontzuren van het lichaam

Sorteren op:

Review toevoegen
debbie - 12-07-2016 14:20

prima strips alleen jammer dat hij maar tot 7.5 gaat,mijn strip sloeg nl felblauw uit wat naar mijn gevoel boven de 7.5 rijkt.....
levering is lekker snel!

Jeannette - 24-03-2014 21:02

Duidelijke strips, prima afleesbaar.
Snelle levering en goed verzorgd.
Wat wil een mens nog meer, eigenlijk niets! Maar lekker zuiverend voetenbad is natuurlijk nooit weg!
Ben er blij mee, dank je wel.

Celestine - 25-06-2024 20:58

Dat is leuk! Gewoon overheen plassen of in een beetje spuug dopen. En...ik ben niet verzuurd, da's een hele geruststelling! Ideaal om af en toe eens te testen.

Ivonne hoekstra - 25-06-2024 20:58

Kreeg de strips snel binnen. Ze doen precies wat beloofd is. Ook zat er een leuke aardigheid bij. Zal ik zeker gaan gebruiken. Bedankt

desiree - 25-06-2024 20:58

ph strips besteld, super snel ontvangen met een leuk kadotje! product voldoet helemaal aan de verwachtingen

Jos Vestjens - 25-06-2024 20:58

prima geschikt om de pH van urine mee te meten

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!