Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Het lichaam heeft van nature een eigen reinigingsproces, maar doordat ons lichaam dagelijks met bijv. te veel stress, schadelijke stoffen en chronische ziekteverschijnselen in aanraking komt, heeft het lichaam ondersteuning nodig om deze teveel aan giftige stoffen kwijt te raken uit het stofwisselingssysteem.

Schadelijke stoffen zitten bijvoorbeeld ook in voedsel. Als het lichaam niet goed wordt gevoed en het alleen maar wordt gevuld met datgene wat lekker is, dan ontstaan er logischerwijs klachten die te maken hebben met bijv. ondervoeding, hormonen die uit balans raken, vetopslag en daarmee opslag van toxinen. Terug naar de basis dus. Niet langer producten doorontwikkelen, lekkerder maken en meer winst zien te krijgen, maar terug naar de essentiele vraag; waar is voeding voor bedoeld?

Dit bedrijf is ontstaan vanuit deze omslag en relevante informatie stellen wij hier beschikbaar voor lezers en klanten. Wij geloven in de werking en krachten van natuurproducten en met deze thuiswinkel proberen wij in de behoefte van: ontgiften, het lichaam in balans brengen en in gezonde voeding te kunnen voorzien.
 
Bewustwording is aan het groeien, gezondheid wordt veel meer een persoonlijke verantwoordelijkheid in plaats van vertrouwen op een zorgstelsel. De website is uiteindelijk meer een richtinggever dan een plek waar antwoorden te vinden zijn.
 
Wij zullen ons uiterste best doen om het u als klant zo optimaal mogelijk naar de zin te maken!
 
Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met ons via de e-mail: info@lekkerinmnvel.nl
 
Met vriendelijke groet,
 
Henk en Wouter Vente
 
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!