Filter

close
0
Onbeperkt
Zoete stoffen stimuleren de groei van alle lichaamsweefsels. Het geeft tevredenheid, volume en stevigheid aan het lichaam. Het herstelt daarom zwakheid en helpt diegenen die door ziekte beschadigd zijn. 

Wanneer zoet teveel gebruikt wordt, veroorzaakt het vetzucht, slapte, luiheid, een overmaat aan slaap, zwaarte, eetlustverlies, slechte spijsvertering, abnormale groei van spieren om mond en keel, hoest, moeilijk plassen, trage darmwerking, opgezette buik, overvloedig speeksel, gevoelsverlies, stemverlies, zwelling van lymfeklieren, benen en hals, stuwing in de blaas en bloedvaten, slijmvorming in de keel en in de ogen.

Zoete smaken worden gevonden in alle (ge)zoete producten, zoals fruit, snoep, koek, ijs etc. (dus alles wat zoet smaakt en ook allerlei kruidenmixen en sauzen, soepen etc. ) en in zetmeel (brood, pasta, ed) of slijmachtige stoffen (melkproducten). 

Er zijn heel goede alternatieven voor kristalsuiker, rietsuiker en honing; kokosbloesemsuiker (suiker uit de bloesem van de palmboom) Stevia, Lucuma en Mesquitepoeder.


 


Bezig met laden...

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!
Accepteer geselecteerde cookies