Zoeken
Categorie
Zoekhulp
0
Onbeperkt
Account


Nieuwe klant Login

Het kiezen van een klysma gaat eenvoudig als u zich de volgende vragen stelt:
 

Welk volume wilt u gebruiken voor het klysma en wilt u dit kunnen afmeten? Wilt u liefst een grote kan waarin u voldoende spoelvloeistof kunt doen voor enkele spoelingen? Wanneer u het geen prettige gedachte vindt om met wat grotere hoeveelheden te werken, kunt u natuurlijk kiezen voor een kleine inhoudsmaat. De klisteerspuit is de enige waarvan het vloeistofvolume precies afgemeten kan worden.

Moet de klysma klein meegenomen kunnen worden? Wanneer u de klysma wilt meenemen op reis of naar een kuuroord of naar uw werk, dan kunt kiezen uit de ballonnen of de opvouwbare klysma. Deze laatste is zeer plat opvouwbaar en gaat gemakkelijk mee in een handtas of koffer.

Gebruikt u de klysma bij uzelf of gaat u deze bedienen voor een ander, bijv. een kind? Het spreekt voor zich dat voor een kind veel kleinere hoeveelheden spoelvloeistof nodig is, dan voor een volwassene. Kies daarom voor de kleinste ballon of de klisteerspuit. Behalve de kleine maat hebben ze ook beide een dunne canule, wat het inbrengen gemakkelijk maakt. Wanneer u de klysmaset voor uzelf wilt aanschaffen, bedenk dan welk klysma het gemakkelijkst voor u te bedienen is. Niet iedereen is even lenig en krachtig.

Bij de bestelde klysma krijgt u een korte instructie geleverd die u tijdens het spoelen van de darmen bij de hand kunt houden. Lees dit vooraf eens rustig door.

Er is ook een uitgebreidere versie beschikbaar; de stap-voor-stap-handleiding bij klysma. Daarnaast is er nog veel aanvullende informatie over darmspoeling thuis op www.klysma.info te vinden.

Alle klysma's met een inhoudsmaat van 1 liter of meer zijn geschikt te gebruiken bij een lever- en galblaaszuivering van Andreas Moritz, mits u de spoeling in liggende positie doet. Immers, een hoge darmspoeling is nodig. In zittende positie zal alleen het stukje endeldarm gereinigd worden.


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Klysma met instructiefolder Klysmaset 2 liter compleet voor darmspoeling

Dit klysma is bedoeld voor darmspoeling / lavement. Deze duurzame stevige witte maatkan van 2 liter is de basis van dit klysma. Deze kwaliteitskan is goed te reinigen en kan zowel staan als hangen.
19,95
18,95
Per stuk

14 Reviews
Verwachte levertijd:  1-2 werkdagen
Klysmaset opvouwbaar duurzaam Klysma 2 liter, opvouwbaar, darmspoelingsset

Opvouwbare klysmaset 2 liter Deze opvouwbare darmspoelingsset (klysmaset) is zeer klein op te vouwen en mee te nemen op reis. Daarom uitermate geschikt voor reisongemakken waarbij d...
16,95
Per stuk

4 Reviews
Verwachte levertijd:  1-2 werkdagen
klysmaset 1 liter transparant Klysmaset 1 liter, transparant, voor darmspoeling compleet

Deze duurzame stevige maatkan van 1 liter is de basis van deze klysmaset. De kan is goed te reinigen en kan zowel staan als hangen en is dus op vele plaatsen te gebruiken.
16,95
15,95
Per stuk

2 Reviews
Verwachte levertijd:  1-2 werkdagen
Klysmaset universeel / vaginale douche Klysma universeel (ook vaginale douche)

Dit klysma heeft zowel een dikke als een dunne canule en is daardoor te gebruiken als vaginale douche en als anale klysma.
12,95
Per stuk

Verwachte levertijd:  1-2 werkdagen
Ballonklysma Ballon klysma 400 ml, voor darmspoeling

Ballonklysma 400 ml Deze darmspoelingsset heeft een kleinere inhoud dan de andere aangeboden klysmasets. Ook de werking is anders. De canule is dunner en daarom gemakkelijker in te brengen. D...
11,95
Per stuk

3 Reviews
Verwachte levertijd:  1-2 werkdagen
Ballonklysma Ballonklysma 200 ml, darmspoelingsset

Ballonklysma 200 ml Deze darmspoelingsset heeft een kleinere inhoud dan de andere aangeboden klysmasets. Ook de werking is anders. De canule is dunner en daarom gemakkelijker in te brengen. D...
6,95
Per stuk

1 Reviews
Verwachte levertijd:  1-2 werkdagen
Klisteerspuit 100 ml Klisteerspuit 100 ml darmspoeling / klysma - vasti

Spuit van 100 ml, geschikt voor darmspoeling bij kinderen en volwassenen
3,95
Per stuk

3 Reviews
Verwachte levertijd:  1-2 werkdagen

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!