Epsomzout 1 kg Epsomsalt
2 Reviews | Review toevoegen

Epsomzout - een zout met vele toepassingen.

Artikelnummer

0012 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

7448107995981  

€ 5,95
Prijs per zak

Voorraad :

Variatie: Epsomzout 1 kg Epsomsalt
Aantal: 
Bestellen

Epsomzout 1 kg (herstellend badzout)

Epsomzout is een mineraal zout wat door haar unieke samenstelling (magnesium en sulfaat) een positieve uitwerking heeft op het lichaam. De wetgeving staat niet toe hier meer informatie over te geven, maar u kunt deze wel vinden op deze site (in het Engels).

Epsomzout is niet geurend of schuimend. Om de ontspannende werking van het Epsomzout te versterken kunt u er Lavendel etherische olie aan toevoegen. Het weldadige aroma van de Oleum Lavandulae geeft een bijzondere ervaring in de badkamer.

Toepassing:

Voeg 300 tot 1000 gram zout toe aan het badwater. Deze dosering is afhankelijk van de gevoeligheid van uw lichaam en uw eerdere ervaringen. Begin daarom met een lage dosering en observeer de reacties van uw lichaam. Voeg het zout toe, terwijl het water het bad inloopt. Dit versnelt het oplossen. Zonodig kunt u dus ook nog enkele druppels lavendelolie toevoegen. Blijf tenminste 20 minuten in het warme water zitten. 

Na het bad zult u nog een tijdje nazweten. Gebruik deze tijd om het lichaam rust te geven en drink ondertussen flink wat water. Het lichaam kan er namelijk flink wat zweet uitwerken, waardoor eventueel ontgiftingsverschijnselen kunnen ontstaan. Houd uw lichaam gedurende een half uur warm om het nazweten te bevorderen.

Verpakkingen Epsomzout:

Het Epsomzout is verpakt in een afsluitbare stazak en tevens te koop per 5 kilo en 25 kilo. Wissel de epsomzoutbaden ook eens af met een loogbad, van zuiveringszout.

Dit zout is bedoeld voor uitwendig gebruik. Gebruik deze link om naar het orale epsomzout voor de darmreiniging te gaan.

Geen bad?Ontzuren van het lichaam

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Lilian - 15-04-2014 20:21

Op advies van een vriendin besteld....heerlijk in een bad....doet echt goed.

Bianca - 13-03-2014 14:00

Ziet er goed uit, mooi verpakt in handige staande zak. Ook de prijs is prima.

Aantal

Prijs per zak (incl. btw)

1 of meer

€ 5,95

2 of meer

€ 5,95  € 3,35

5 of meer

€ 5,95  € 3,20

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!