Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Algemene voorwaarden

Download algemene voorwaarden

ARTIKEL 1
De letterlijke definities kunt u terugvinden in de officiële algemene voorwaarden. Hier houden we het kort en krachtig. Dit is waar we voor staan;
 

 1. U. De klant staat bij ons met stip op één. We geven u graag een goed gevoel.

 2. Producten. Met zorg uitgekozen en in het assortiment opgenomen. Onze trots.

 3. Informatie. Op de site en door middel van meegestuurde instructies geven wij u graag alle informatie die u nodig heeft.

 4. Communicatie. Bereikbaarheid en helderheid staan bij ons hoog in het vaandel. U krijgt altijd zo snel mogelijk een reactie. Beloofd.

 


ARTIKEL 2 - Wie zijn we?

  Wij zijn Lekker in m’n vel. Dé thuiswinkel gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid.
 
 1. Ons vestigingsadres is Parksingel 79, 8256 GG, Biddinghuizen.

 2. U kunt ons bellen tijdens kantooruren op 0321-384822.

 3. Mailen? Uiteraard:  info@lekkerinmnvel.nl .

 4. KvK-nummer (voor de volledigheid): 6054 2691.

 5. en dan mag het BTW-identificatienummer niet ontbreken: NL85395434B01.

 


ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid.

 1. Uiteraard zijn deze algemene voorwaarden alleen van toepassing als u wat koopt bij ons. Natuurlijk beschouwen wij iedereen die de website bezoekt als klant - maar deze voorwaarden zijn van toepassing wanneer er een bestelling is gedaan. U heeft dan rechten en plichten, en wij ook. Deze algemene voorwaarden aan u beschikbaar stellen is daar één van.

 2. Mocht het zo zijn dat er op een bepaald product voorwaarden van toepassing zijn die in strijd zijn met deze algemene voorwaarden, dan kiest u de meest gunstige. Voordeel voor u.

 3. Waar mogelijk zullen we u altijd zoveel mogelijk tegemoet komen. We geven u graag een goed gevoel.

 


ARTIKEL 4  - Het aanbod

  Wij vinden het belangrijk dat u over alle informatie beschikt die u nodig heeft om een weloverwogen aankoop te doen. U blij, wij blij. Daarom kunt u ervan uitgaan dat alle informatie omtrent de prijs van een product, de levering en de overige rechten en plichten altijd klopt. Geen addertjes onder het gras bij ons.
 


ARTIKEL 5 - De overeenkomst

 1. U doet online zaken met ons in een veilige webomgeving. Daar zorgen wij voor.

 2. Uw bestelling wordt altijd bevestigd per mail. Ook andere informatie over uw bestelling wordt per mail aan u gecommuniceerd.

 3. U betaalt bij ons altijd vooraf, maar we begrijpen heel goed dat u garantie wilt dat u uw zending ontvangt. Hier staan we voor. Verder sturen we alle informatie mee die u nodig heeft.

 


ARTIKEL 6 - Herroepingsrecht

 1. Binnen 14 dagen na aankoop van het product kunt u het terugsturen. Wel graag waar mogelijk in de originele staat en verpakking. U krijgt dan binnen enkele dagen na retourneren uw geld terug of een nieuw product. Net wat u liever heeft.

 2. U hoeft niet te vertellen waarom u een product retourneert, maar uiteraard stellen wij het bijzonder op prijs als u dit wel doet.

 


ARTIKEL 7 - Verzendkosten in geval van herroeping

Wilt u een product retourneren omdat u spijt heeft van uw aankoop? Geen probleem. Wij geven u binnen enkele dagen u aankoopbedrag terug, u betaalt zelf de kosten voor het retour zenden van het pakket.

 


ARTIKEL 8 - Uitsluiting herroepingsrecht.

Als u een product niet mag retourneren dan moet dit, voor aanschaf van het product, duidelijk zijn voor u. Dan hebben we het bijvoorbeeld over producten:

 • die persoonlijk van aard zijn en gebruikt zijn. Deze mogen om hygiënische redenen niet geruild worden;

 • die kunnen bederven of verouderen;

 • die beschadigd zijn.
   

    Er is een heleboel mogelijk bij ons. Neem even contact op.

 


ARTIKEL 9 - De prijs

 1. Zie artikel 4.

 2. Als de productprijs die wij aan onze leveranciers betalen wijzigt, dan kan het zijn dat wij onze prijzen ook aanpassen. Dit zullen we wel altijd duidelijk op de site aangeven.  Geen verrassingen achteraf. Wel zo netjes.

 3. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
   

 

ARTIKEL 10 - Conformiteit en garantie

 1. Zie artikel 4.

 2. U heeft recht op een goed product. Hierbij gelden wettelijk bepaalde rechten en plichten.

 


ARTIKEL 11 - Levering en uitvoering

 1. Wij gaan zorgvuldig om met uw bestelling. We zullen er de grootst mogelijke zorg aan besteden.

 2. Uw bestelling wordt bezorgd op het adres dat u aan ons doorgeeft.

 3. Als een besteld product niet beschikbaar blijkt te zijn, dan zullen wij er alles aan doen om voor een goed alternatief te zorgen. Toch niet tevreden? Bij vervangende artikelen mag u deze te allen tijde én op kosten van Lekker in m’n vel retourneren. Zo hoort het.

 


ARTIKEL 12 - Betaling

 1. Wij vragen u altijd om het bedrag van uw bestelling van tevoren over te maken, dit geldt echter niet voor Riverty (voorheen Afterpay)

 2. Klopt er iets niet in de betaalgegevens? Neem dan even contact met ons op.
 3. Indien u uw bestelling afrekent via Riverrty (achteraf betalen) gaat u tevens akkoord met de voorwaarden van Riverty: https://www.riverty.com/nl-nl/bnpl-voorwaarden/
 


ARTIKEL 13 - Klachtenregeling

 1. Wij geven u graag een goed gevoel. Niet gelukt? Dat spijt ons. Laat het ons zo snel mogelijk weten, maar uiterlijk binnen 14 dagen. We gaan opnieuw ons best voor u doen.

 2. Als u mailt, omschrijf het probleem dan zo duidelijk mogelijk, zodat we een goed beeld hebben.

 3. U krijgt binnen twee (werk)dagen een reactie van ons! Zie artikel 1, lid 1.

 


ARTIKEL 14 - Geschillen

Is het niet gelukt om de klacht naar tevredenheid op te lossen? Dan is het voor u handig om te weten dat op overeenkomsten tussen u en ons uitsluitend Nederlands recht van toepassing is. Maar wij zullen alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u tevreden te krijgen én te houden.

 


ARTIKEL 15 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

Andere bepalingen mogen nooit in uw nadeel zijn. Ook moeten deze schriftelijk vastgelegd en voor u toegankelijk zijn.

 


DISCLAIMER

Wij besteden constant zorg en aandacht aan deze website. Toch kan het zijn dat de informatie hier eens onvolledig of onjuist is. Lekker in m’n vel heeft zich tot doel gesteld om klanten die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen gezondheid te helpen hierbij. Dit doen wij door informatie te geven en door middel van de producten die we aanbieden. Als de producten op de juiste manier gebruikt worden dan kunnen deze geen schade aan uw lichaam aanrichten. Is dit niet het geval en ontstaat er schade of ongemak, dan kan Lekker in m’n vel niet verantwoordelijk worden gehouden. Ook bij indirecte schade bij gebruik van producten of naar aanleiding van informatie op deze website kan lekker in m’n vel niet verantwoordelijk gehouden worden.

 

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!