L-Ornithine Clark 60 V-caps
L-Ornithine Clark 60 V-caps
0 Review | Review toevoegen
Speelt een belangrijke rol in de afgifte van groeihormoon, verbetert de vetverbranding en vermindert de vetabsorptie. Daarnaast draagt het bij aan een goed functionerende immuunsysteem en leverfunctie

Artikelnummer

0163

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8714226003487

€ 18,92
€ 17,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

L-Ornithine 60 vegetarische capsules

L-Ornithine is een aminozuur dat door het lichaam zelf kan worden aangemaakt, een zogenaamd 'niet-essentieel' aminozuur.

Speelt een belangrijke rol in de afgifte van groeihormoon, verbetert de vetverbranding en vermindert de vetabsorptie. Daarnaast draagt het bij aan een goed functionerende immuunsysteem en leverfunctie.

Samen met het aminozuur L-Arginine maakt L-Ornithine deel uit van het Clark-programma waarbij de reinigende werking van de lever wordt ondersteund.

In het Clark-programma wordt L-Ornithine gebruikt om de afvoer van ammoniak te ondersteunen en de nachtrust te bevorderen. Volgens Hulda Clark wordt L-Ornithine bij voorkeur een half uur voor het slapengaan ingenomen, in een aanvangsdosering van 2 capsules en een maximumdosering van 6 capsules van 500 mg. L-Ornithine is een lichaamseigen stof die ook in onze voeding voorkomt.

Samenstelling per capsule: 
L-ornithine hcl 500 mg, micro-kristallijne cellulose (vulstof), HPMC (plantaardige capsule).

Gebruik:
1 maal daags 1-2 capsules met water innemen.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!
Accepteer geselecteerde cookies