Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Foto
 

De methode zoals beschreven in het boek: 'De Wonderbaarlijke Lever- en Galblaaszuivering' van Andreas Moritz is een sterk werkende reiniging die je in slechts 16 uren thuis kunt doen. Het verwijdert galstenen en afvalstoffen uit de lever en galwegen.


Volgens Moritz is verstopping van de lever en galkanalen door galstenen de oorzaak van vele kwalen en ziektes. Deze verstopping ontstaat door foute voeding, teveel voeding, medicatie, leefstijl, giftige stoffen, uitdroging maar ook door dieten.
 

Symptomen die kunnen wijzen op talloze galstenen:

 1. slechte eetlust,
 2. snakken naar bepaalde voedingsmiddelen
 3. spijsverteringsproblemen
 4. diarree
 5. constipatie
 6. kleikleurige ontlasting
 7. ingewandsbreuk
 8. winderigheid
 9. aambeien
 10. zeurderige pijn in rechterzij
 11. moeite met ademhalen
 12. levercirrose
 13. hepatitis
 14. meeste infecties
 15. hoge cholesterol
 16. alvleesklierontsteking
 17. hart- en vaatziekten
 18. hersenaandoeningen
 19. zweren aan twaalfvingerige darm
 20. misselijkheid en braken
 21. zwartgallige of boze persoonlijkheid
 22. depressie
 23. impotentie
 24. sexuele problemen
 25. prostaataandoeningen
 26. blaasproblemen
 27. hormonale disbalans
 28. menstruele en menopauzeaandoeningen
 29. problemen met zien
 30. opgezette ogen
 31. huidaandoeningen
 32. ouderdomsvlekken, vooral op de handrug en het gezicht
 33. duizeligheid en flauwvallen
 34. verlies van spierspanning
 35. overmatige gewichtstoename of gewichtsverlies
 36. ernstige schouder- en rugpijn
 37. donkere kleur onder de ogen
 38. ongezonde huidskleur
 39. wit, gele of glanzende tong
 40. scoliose
 41. jicht
 42. vastzittend schouder
 43. stijve nek
 44. astma
 45. hoofdpijn en migraine
 46. gebits- en tandvleesproblemen
 47. gele ogen en huid
 48. ischias
 49. gevoelloosheid en verlamming van de benen
 50. gewrichtsaandoeningen
 51. knieproblemen
 52. osteoporose (botontkalking)
 53. zwaarlijvigheid
 54. chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS of ME)
 55. nieraandoeningen
 56. kanker
 57. multiple sclerose (MS) en fibromyalgie
 58. ziekte van Alzheimer
 59. extreme lichaamskou
 60. overmatige hitte en transpiratie boven in het lichaam
 61. erg vet haar en haaruitval
 62. sneden of wonden die blijven bloeden en moeilijk genezen
 63. moeite met slapen, slapeloosheid
 64. nachtmerries
 65. stijfheid van gewrichten en spieren
 66. warme en koude 'opvliegers'

Moritz geeft een uitleg over het verband van galstenen en bovenstaande kwalen in zijn boek 'De Wonderbaarlijke lever- en galblaaszuivering'.

Dit boek bevat alle achtergrondinformatie, een beschrijving van de complete doe-het-zelf-methode om thuis een leverreiniging te doen en adviezen om gezond te blijven. Tevens geeft hij antwoorden op veelgestelde vragen rond deze methode.

Zowel het boek 'De Wonderbaarlijke lever- en galblaaszuivering', als bitterzout, (orale epsom zout) appelzuurcapsules, appelsap, cranberriesap, zuiveringszout, klysma's voor een hoge darmspoeling, maar ook colosan,  Pau D'arco, leverkruiden, nierkruiden en chanca piedra, zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop.

Ervaringen met de leverreiniging van Andreas Moritz:


Dag 1:
De biologische appelsap staat een dag voorafgaand aan de reiniging klaar. Ik realiseer me dat ik al maanden vrijwel geen suikers heb gegeten en zeer beperkt zoet fruit eet. Bij de start merk ik dat het best lekker is om weer eens wat appelsap te drinken, maar al snel krijg ik een erg vol gevoel in m’n buik en gaat de zoetigheid me tegenstaan. Het kost me die dag erg veel moeite om ¾ liter appelsap binnen te krijgen. Ik heb een opgeblazen buik en zie het niet zitten om dit een week lang te doen. Gezien mijn verleden met een Candida-besmetting, lijkt dit signaal van m’n lichaam me voldoende om met de appelsap te stoppen. Ik moet op zoek naar alternatieven.

Dag 2:
In de loop van de dag vind ik appelzuurcapsules (NOVA VITAE en (helaas gezoet) cranberriesap.Omdat ik er niet veel van nodig heb, ga ik ook dit experiment aan. Ik besluit van deze dag een pauzedag te maken en de dag van morgen als dag twee te beschouwen.

Dag 1 tm 6:
Gezien mijn verleden met een Candida-besmetting heb ik het appelsap nog wel eens geprobeerd, maar het kost me erg veel moeite dit binnen te krijgen. Al bijna een jaar eet en drink ik geen zoetigheden meer en voel daarom weerstand bij zoveel suikers. Daarnaast krijg ik steevast een opgeblazen gevoel. Het bevalt prima om dit te vervangen door appelzuurcapsules, gecombineerd met ongezoet cranberrysap. De resultaten lijken er niet door beïnvloed te worden.

Dag 7:
Ontbijten doe ik zo'n dag altijd met wat havermout, gekookt in water. Het is lekker en geeft voldoende energie tot aan de lunch. Voor de lunch neem ik gestoomde groenten met rijst of gekookte groenten met een rijstwafel. Meestal kom ik hiermee de dag goed door, soms begin ik in de loop van de avond wel zin te krijgen iets te eten. Dat is zo'n moment dat ik me even moet herinneren aan m'n motivatie voor deze zuivering. De darmspoeling, deze dag, is iets waar ik altijd goed rekening mee moet houden, omdat een toilet in de buurt wel nodig is. Meestal is het goed te combineren met wat lichte werkzaamheden.

De bitterzoutmomenten zijn het minst fijn. Soms heb ik sterke braakneigingen, maar door er het sap van een kleine halve citroen bij te doen, gaat het meestal goed. Soms begin ik na een uur of 8 al te laxeren, maar het komt ook soms pas de volgende ochtend eruit. Wisselend dus.

Het mengsel olie en grapefruitsap vind ik een heel stuk prettiger in te nemen. Eigenlijk gewoon lekker, na twee glazen bitterzout. Ik zorg altijd dat m'n bed lekker warm en comfortabel is en dan zijn die 20 minuutjes stil liggen vaak snel om. Ik voel meestal wel van alles in m'n buik gebeuren. Soms een pijnscheutje. Ik plaats wel altijd een (toilet-)emmer naast het bed, voor het geval ik het een of het ander niet binnen kan houden. Tot nu toe nooit hoeven gebruiken.
Ondanks dat ik zo'n nacht het liefst alleen op m'n rug doorbreng, slaap ik meestal toch wel een paar uren. Soms moet ik halverwege naar het toilet. Om 6 uur gaat de wekker voor weer een nieuwe portie bitterzout en meestal gaat dit gepaard met een toiletronde. Dit is het moment dat de eerste steentjes in de toiletpot zichtbaar zijn. Soms is het nog lastig te zien, vanwege de vermenging met ontlasting.

Tussen 8 en 10 uur maak ik vele toiletrondes. Het lichaam is nu echt aan 't uitscheiden. Vele stenen zijn zichtbaar in de toiletpot. Veelal een hoop gruis, soms zijn de stenen knikkergroot.

Op zo'n ochtend voel ik me soms erg licht in het hoofd en zwak, maar soms ook juist heel helder en actief. Het is altijd verrassend hoe het lichaam erop reageert. Verrassend genoeg merk ik na elke zuivering een sterk toegenomen concentratievermogen.

Rond het middaguur kan ik meestal weer normaal functioneren, zij het dat ik niet lang bij een toilet uit de buurt durf te zijn. Soms komt er in de middag nog wel wat los.

Voorzichtig begin ik weer wat te eten, maar maak soms de fout iets te veel of te zwaar te eten. Ik moet mezelf er altijd op wijzen dat ik hier rustig aan moet doen om te voorkomen dat ik buikpijntjes krijg. Gelukkig plan ik ook altijd na een dag of 2 nog een waterklysma, zodat ik m'n darmen weer goed kan laten functioneren. Overigens heb ik tijdens zo'n spoeling nooit stenen aangetroffen. Uit voorzorg doe ik het natuurlijk wel.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!