Huidborstel voor droogborstelen van huid 5 10
Huidborstel voor droogborstelen van huid
Reviews | Review toevoegen

Deze huidborstel is zeer geschikt voor het droogborstelen van de huid. Door de huid te borstelen wordt een goed zuur-base evenwicht bevorderd en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd.

Artikelnummer

0023 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

7448111236292  

€ 4,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Huidborstel van natuurlijke materialen

Deze huidborstel is zeer geschikt voor het droogborstelen van de huid. Door de huid te borstelen wordt een goed zuur-base evenwicht bevorderd en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. De kop bestaat voor 100% uit natuurlijke haren. De steel is te verwijderen van de borstelkop. De borstelkop is gemakkelijk met een lus aan de hand te houden. Een fijne borstel voor dagelijks gebruik.  

Meer lezen over huidborstelen

Review toevoegen

Bedankt voor het beschrijven van uw ervaring met het product. Potentiele klanten vinden het fijn te weten wat u er van vindt!

Danielle -

Prima borstel. Erg handig dat hij zowel zonder als met steel te gebruiken is. Het voelt heerlijk aan en ik krijg 't er lekker warm van.

Tiemetje -

Prima borstel ligt goed in de hand.

Daan -

Goede borstel. Niet te hard en niet te zacht.

Marinda -

Prima borstel, fijn dat hij in twee delen te gebruiken is.

Agne -

Echt perfecte borstel voor het droog borstelen, ik dacht eerst dat hij te ruw was, maar hij is precies goed, kan ook nog wat ruwer. De stok vond ik een beetje aan de lange kant, maar voor rug is het perfect

Sam -

Perfecte borstel voor het droogborstelen, ik ben er zeer tevreden mee. Prijs is goed, kwaliteit is top, de haren zijn zacht, maar toch stug genoeg... kortom: aanrader!

Nele -

Ik vind het heerlijk om dit 's ochtends te doen. Mijn huid begint helemaal te tintelen. Ik word me bewust van mijn lichaam als geheel, in drie dimensies.

Celestine -

Ideale borstel. Wat goed dat de borstel in 2 delen komt! De borstelkop is met de band om de hand te gebruiken, vind ik persoonlijk voor armen, borst, buik, benen het prettigst. En de steel is op de borstelkop te schuiven in zit dan goed klem. Zo is ook de rug goed bereikbaar.

Linda -

Wat een heerlijke borstel!
Tot nu toe elke dag gedaan en bevalt goed!
Zie nog niet heel veel verschil maar dat kan ook niet na 3 dagen.
Een aanrader!

sanne -

goede borstel, voelt prima op mijn huid ...

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!