Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Klysmaset 2 liter compleet voor darmspoeling

Klysmaset 2 liter compleet voor darmspoeling Klysma met instructiefolder Klysma 2 liter Lekker in m'n vel Kraantje en canules klysma Darmspoelingsset 2 liter duurzaam Slang PVC Uitloop klysma instructie klysma
Klysmaset 2 liter compleet voor darmspoeling Klysma met instructiefolder Klysma 2 liter Lekker in m'n vel Kraantje en canules klysma Darmspoelingsset 2 liter duurzaam Slang PVC Uitloop klysma instructie klysma
Klysmaset 2 liter compleet voor darmspoeling
19 Reviews | Review toevoegen
Dit klysma is bedoeld voor darmspoeling / lavement. Deze duurzame stevige witte maatkan van 2 liter is de basis van dit klysma. Deze kwaliteitskan is goed te reinigen en kan zowel staan als hangen.

Artikelnummer

0001

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

7448100038098

€ 22,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Klysmaset 2 liter
Deze duurzame stevige witte maatkan van 2 liter is de basis van dit klysma. Deze kwaliteitskan is goed te reinigen en kan zowel staan als hangen, dus op vele plaatsen te gebruiken. Met de juiste lichtinval is ook het vloeistofniveau aan de buitenkant zichtbaar.

Dit klysma is bedoeld voor darmspoeling / lavement. Een detox of lichamelijke klachten kunnen daarvoor de aanleiding zijn. Met behulp van een klysma is het mogelijk de darmen te reinigen.

Voor langdurig gebruik van een klysma is het raadzaam een extra slang en canuleset bij te bestellen. Een siliconenslang is duurzamer dan een PVC-slang en is bovendien prettiger in gebruik. Daarnaast is deze slang iets langer, wat natuurlijk iets meer mogelijkheden biedt. Siliconen is een materiaal wat zeer hoge temperaturen verdraagt en is daarom uitkookbaar.

Dit klysma is evt. aan te vullen met een lange flexibele canule. Dit maakt het mogelijk om de canule dieper in te brengen, maar ook om het kraantje dichter naar u toe te halen zodat het beter bedienbaar is. Hebt u een zeer gevoelige anus, kies dan de opblaasbare canule. Deze is zacht en heel flexibel, heeft een afgeronde top en een uitloop in de zijwand.

Canule en anus zijn in te vetten met kokosvet; een natuurlijk product en zorgt voor pijnloze inbreng van canule.

Met dit klysma is het heel goed mogelijk een darmspoeling thuis uit te voeren. Een grondiger reiniging vindt plaats, wanneer dit gecombineerd wordt met de inname van bitterzout. Bitterzout heeft een stimulerende werking op de darmen.

Doet u voor het eerst een klysma, dan is het aan te raden dit op het toilet te doen. U kunt dan wennen aan het inbrengen van de canule, het bedienen van het kraantje en het gevoel van het water in uw darmen.

Hebt u al ervaring met een klysma, doe dit dan in liggende of knielende houding. In deze houdingen kan het spoelwater dieper de darmen inlopen, waardoor de darmreiniging effectiever wordt.

Wanneer u het klysma niet op het toilet doet, kan het handig zijn gebruik te maken van een toiletemmer, omdat het voor velen niet mogelijk is langere afstanden te overbruggen met een volle darm. Wanneer u het klysma in een liggende houding op bed doet, kunt u onderleggers overwegen om uw beddengoed te beschermen.

U kunt de klysma uitvoeren wanneer u wenst. De darmspoeling is ook een onderdeel van de leverreiniging.

Deze klysma bestaat uit:

  • witte maatkan met ophangoog

  • slang pvc 120 cm

  • 2 harde canules en een traploos instelbaar kraantje

  • instructiefolder (waarin u stap-voor-stap krijgt uitgelegd hoe u aan de slag kunt gaan).

  • De witte kan is gemaakt van polypropyleen, wat wordt beschouwd als een veilig niet giftig en milieuvriendelijk alternatief voor andere kunststoffen.

 
Meer lezen over leverreiniging
Meer lezen over darmspoeling / gebruik klysma
Gezonde ontlasting

Sorteren op:

Review toevoegen
Marianne - 16-01-2024 10:47

Blij met de aankoop!

Happy Lion - 08-01-2024 11:50

Goed product en heel snel geleverd

Henny Tigchelaar - 13-10-2023 11:58

Deze klysma set is erg gebruiksvriendelijk,vooral ook omdat je deze neer kunt zetten, dit jn tegenstelling met een spoelzak.
Er is in mijn beleving, Ă©Ă©n verbeterpuntje:
Het kraantje zit voor mij te dicht op de tuit.
Bij eerdere sets(via een zak)zat het kraantje een stuk hoger aande slang, zodat je dat met je andere hand open en dicht kunt draaien.
Ik vind dat veel gemakkelijker, heb niet zulke soepele handen.
Verder zeer tevreden!

Dilly - 05-12-2015 11:17

Ik ben zeer tevreden met de klysmaset.
Ik had nog nooit een klysma gedaan, maar er zit een goede en eenvoudige beschrijving bij, het ging
echt heel simpel.
De levering was ook supersnel. Prima product!

nicole - 21-11-2015 10:32

Gisteren rond 12.30u besteld, vanmorgen 9.30u ontvangen. Geweldig snelle levering. Vanavond ga ik de 2 liter darmspoeling uitproberen. Begin nu met glas bitterzout (ook mee besteld). Ervaring met darmspoeling volgt. Jammerrrr, geen verrassing in pakket.

Mark - 24-08-2014 17:05

De klysma werkt prima . Prima om een darmspoeling uit te voeren . Twee liter zeepsop loopt soepel naar binnen.
Geen krampen. Een heerlijk gevoel met deze lege darm.

Annemarie - 05-06-2014 10:37

Fijn ding zeg!
Werkt heel prettig en de levering was ook super vlot!
Bedankt! :)

Ellen - 22-03-2014 20:52

Ik ben over de hele lijn tevreden! Ik had nog nooit eerder een darmspoeling uitgevoerd maar het ging allemaal vrij vlot. Het materiaal is gemakkelijk hanteerbaar, en ik was ook blij met de overzichtelijke folder (gebruikshandeleiding). Dank ook voor de snelle levering en de kleine attentie!

Dee - 03-03-2014 11:43

Prettige set, inderdaad even lastig om het slangetje te bevestigen, en het zou ook wel prettig zijn als de kan doorzichtig was zodat je kan zien hoeveel water er nog in zit. Maar het is een fijne set en makkelijk in gebruik. Ook de levering was heel snel.
Mijn complimenten, en bedankt voor het presentje!

Chantal - 27-02-2014 13:06

Goed product, snelle levering. Alleen dat slangetje op de kan bevestigen is een crime! Sinds de reiniging voel ik mij 3x meer energiek als daarvoor. Heb echt het idee dat het door de spoeling komt. Aanrader!

An - 11-02-2014 18:53

Goede info en snelle levering ,in gebruik vind ik het makkelijker met de flexibele slang.

Sas - 16-01-2014 16:27

Volgend dag geleverd, een top apparaat.

Maakt darmen inderdaad goed schoon! Aanrader!

Menno - 15-07-2024 03:32

Voldoet prima! Goed en stevig materiaal, dat lang meegaat. Een paar opmerkingen: Het water in zo'n open kan koelt natuurlijk wel wat sneller af dan bij een gesloten zak. En zoals vermeld staat bij de informatie is de hoeveelheid water in de kan aan de buitenkant niet gemakkelijk te zien. Verder komt de prijs van deze set wat hoog over, gezien de algemene prijsstelling van deze website. Maar het is het geld natuurlijk meer dan waard. Vergelijk even met de prijs van een enkele darmspoeling bij een therapeut!!
Al met al uitermate tevreden met deze website. Dank!

P vd B - 15-07-2024 03:32

Nog geen 5 sterren, want ik heb de set net binnen en nog niet gebruikt. Gelukkig zit er een duidelijke beschrijving bij, want het is mijn eerste keer. Waarom via deze site besteld en niet bij een ander? Omdat de kan me veel handiger leek dan een plastic zak Ă©n omdat deze aanbieder de goedkoopste was. Ik wil proberen of ik gelijk de liggende darmspoeling kan doen, want blijkbaar is dat de effectiefste.

Derrik - 15-07-2024 03:32

Voor wie het gebruik van een lavement onbekend is, die weet niet wat hij mist.
Het bevrijdende gevoel van geledigde darmen brengt quasi onmiddellijk een vitaliteit met zich die ik anders niet heb.
Onmisbaar om me goed en gezond te voelen en al m'n energie en enthousiasme optimaal te laten renderen.

Wil - 15-07-2024 03:32

Al ruim 1½ jaar spoel ik één maal mijn darmen met behulp van deze set.
Niet duur, makkelijk, werkt prima.
Het heeft mij zeer geholpen met een stap voorwaarts qua gezondheid. Migraine heb ik bijvoorbeeld niet meer. Deze hoofdpijnen waren altijd gerelateerd aan een toxische darm.
Binnen mijn praktijk adviseer ik de darmspoelingen ook regelmatig.
Kortom ik ben er blij mee!

Gerda - 15-07-2024 03:32

Ik ben ook zeer tevreden met de kan. Prima te vullen en schoon te houden. Schoon in gebruik. Gemakkelijk op te hangen met die haak erbij. Super!!! Heb vorige week nog de ervaring gehad dat een gloednieuwe zak (van een andere firma) meteen de eerste dag al kapot ging. Erg frustrerend was dat. Grrrr... en de vorige was ook al binnen twee maanden kapot. Nu ben ik in mijn element.

Gerda - 15-07-2024 03:32

Ik ben zeer enthousiast over de 2 liter kan met flexibele canule voor aambeien. Dit na jaren getob met een klysmazak van een ander merk, andere firma met ook een speciale canule voor aambeien.

Op deze manier is het doen van een klysma echt een fluitje van een cent.

Erna N. te R. - 15-07-2024 03:32

Ben erg tevreden over m'n aankoop (darmspoelingset en extra's) bij Lekkerinmnvel.nl. Wist niets over darmspoeling, maar weet wel dat het m'n gezondheid zeker ten goede komt. Na enig surfen gaf deze website me het meeste vertrouwen, dat de verkoopster weet waar ze het over heeft en eerlijk is; ze spreekt blijkbaar ook uit eigen ervaring. Want het is toch een zelfbehandeling, en dan moet je wel zeker weten dat je het goed doet, om je gezondheid niet te schaden. Bovendien is de gegeven info prima gedetailleerd, en gaat echt uit van iemand, die er niets vanaf weet. Ook wordt eerlijk gezegd hier dat een zittende darmspoeling niet voldoende is. Andere websites zeggen namelijk dat zittend of liggend niet uitmaakt en dat is dus niet zo. Ook eerlijk om te adviseren het de eerste keer zittend uit te voeren, wat natuurlijk gemakkelijker te doen is. Dit werd ook duidelijk beschreven in een 9-stappenplan en bij m'n bestelling gevoegd.

Naast alle prima en eerlijke info voldeed de verzending ook helemaal aan m'n verwachting: de volgende dag in huis, keurig verpakt, met zelfs een extraatje: een verpakking Bitterzout voor een voetbad, met de vermelding dat ik vijf procent korting krijg op een volgende bestelling, leuke verrassing!
Kortom: ik bewaar deze website zeker en als ik weer wat nodig heb, kom ik terug!

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!