Alkagreens Mattisson
Alka Greens Alkagreens Mattisson, raw superfood, 300 gram
1 Reviews | Review toevoegen

AlkaGreens heeft een algeheel gunstige invloed op de gezondheid. Ondersteunt de stofwisseling en de zuur-base balans en heeft een reinigende werking.

Artikelnummer

0055 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8717677960590  

€ 29,95
€ 27,95
Prijs per pot

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Alka Greens High Orac poeder

Samengesteld uit een mix van Barley Grass, Gerstegras, Spirulina, Chlorella, Groente-en-Fruit-complex, hoog ORAC Bessen-complex, Probioticum, Enzymen-complex, Voedingsvezels e.a.

AlkaGreens heeft een algeheel gunstige invloed op de gezondheid. Ondersteunt de stofwisseling en de zuur-base balans en heeft een reinigende werking. 

Inhoud goed voor 30 porties.

1-3 x daags 10 gram AlkaGreens oplossen in water of vruchtensap. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Lees meer over ontzuren van het lichaam.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Frea Plantinga -

Een werkelijk fantastische combinatie om het lichaam te ontzuren! De grassen geven geen aanleiding tot allergieën, zoals granen inmiddels bij zeer veel mensen wel teweegbrengen, of men dat nu wel of niet bewust is.
Het probioticum zorgt voor een verbeterde darmflora, waar - door onze huidige 'voeding'- de normale darmbacteriën in sterke competitie staan tot de slechte darmbacteriën, die uiteindelijk voor allerlei soorten ziekten zorgen. Het helpt de goede bacteriën t versterken in hun werk.
Dat er ook een mengsel is van groente- en fruitfactoren, kan bij sommigen wat gasvorming geven, aangezien bij een grotere darmgevoeligheid het beter is groente gescheiden te houden van fruit. Dat is gewoon een kwestie van uittesten hoe dit product zich gedraagt in het lichaam, dat is voor elk persoon verschillend.
In ieder geval is de kwaliteit van dit product er hoog, en zeker de moeite van innemen waard als je je lichaam goed wilt helpen in de schoonmaak en herstel van allerlei balansen!

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!