Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Ondanks de constante zorg en aandacht die aan de samenstelling van deze website is besteedt, is het altijd mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Lekker in m'n vel heeft zich tot doel gesteld een ieder te helpen met  informatie en producten die verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar gezondheid.

Lekker in m'n vel verzamelt informatie voor u uit literatuurstudie en van internet. Daarnaast zijn teksten gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Jammer genoeg kan de werking van veel producten niet altijd met wetenschappelijk onderzoek worden onderbouwd, maar heeft het vaak z'n werking door de jaren heen wel bewezen. De Natuurgeneeskunde kent een lange werkzame geschiedenis, die helaas niet altijd door de reguliere gezondheidszorg wordt erkend. 


De producten in de webshop kunnen bij juist gebruik geen schade aanrichten in het lichaam. Lekker in m'n vel kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie en lichamelijke ongemakken na (onjuist) gebruik van de producten. Lekker in m'n vel sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van informatie of producten van deze website.

Belangrijk om te lezen:
Lekker in m'n vel geeft geen persoonlijke adviezen. Voor vragen over uw gezondheid en/of de natuurgeneeskundige behandeling van bepaalde klachten kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met een natuurgeneeskundig therapeut of arts.

NB: Schakel altijd een therapeut of arts in voor het stellen van een diagnose. Bedenk ook dat elk mens uniek is en anders reageert op een bepaalde aanpak. En, het is uiteraard niet de bedoeling dat u zonder overleg met huisarts of specialist zomaar ineens ophoudt met het innemen van voorgeschreven medicatie.

Ik hoop dat u het gezonde verstand blijft gebruiken en in geval van een ernstige of serieuze aandoening óók altijd naar de (huis-)arts gaat.

Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met deze disclaimer. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.opstellen.net of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website te kunnen raadplegen.  Wanneer u akkoord gaat met de algemene voorwaarden, stemt u ook in met deze disclaimer.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!