Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Ballon klysma 400 ml, voor darmspoeling

Ballonklysma Ballonklysma Lekkerinmnvel.nl Canule rubber rood Canule opblaasbaar Canule steriel instructies darmspoeling ballonklysma 200 en 400 ml
Ballonklysma Ballonklysma Lekkerinmnvel.nl Canule rubber rood Canule opblaasbaar Canule steriel instructies darmspoeling ballonklysma 200 en 400 ml
Ballon klysma 400 ml, voor darmspoeling
3 Reviews | Review toevoegen
Deze darmspoelingsset heeft een kleinere inhoud dan de andere aangeboden klysmasets. Ook de werking is anders. De canule is dunner en daarom gemakkelijker in te brengen.

Artikelnummer

0003

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

7448138993932

‚ā¨¬†13,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Ballonklysma 400 ml
Deze darmspoelingsset heeft een kleinere inhoud dan de andere aangeboden klysmasets. Ook de werking is anders. De canule is dunner en daarom gemakkelijker in te brengen. De canule is niet flexibel. Flexibele canules zijn los verkrijgbaar en over de harde canule heen te schuiven.

Dit klysma is zeer geschikt voor bijv. kinderen die geen natuurlijke stoelgang/ontlasting hebben. De waterhoeveelheid is bij kinderen afhankelijk van de leeftijd; 250 ml tot 500 ml.

Het ballonklysma kan ook op reis een handig hulpmiddel zijn. Voor intensieve darmreiniging worden de andere darmspoelingssets geadviseerd. Bovendien zijn die sets ook gemakkelijker te reinigen.

In twee maten verkrijgbaar. Eventueel is het mogelijk een flexibele canule over de meegeleverde canule te plaatsen, voor meer comfort.

Werking: ballon inknijpen, water (of andere klysmavloeistof) opzuigen, canule plaatsen, klysma toedienen. Het water zo lang mogelijk in de darmen proberen vast te houden (bij voorkeur liggend) en daarna op het toilet weg laten lopen. Herhaal de procedure zonodig. Procedure is beschreven in bijgesloten folder.

Meer lezen over darmspoeling
Gezonde ontlasting

Sorteren op:

Review toevoegen
Nico - 15-07-2024 05:09

Een poosje geleden aangeschaft, fantastisch! Je moet er wel rustig de tijd voor nemen, lauw water, niet warm. Eenvoudig, goedkoop, doeltreffend. Voor mij een uitkomst.

Manon - 15-07-2024 05:09

Ik had geen eerdere ervaring met klysma's, dus ik koos ervoor om deze onschuldig uitziende ballon te kopen. In de praktijk werkt het best simpel en gaat het inbrengen goed. Omdat de set alleen maar uit een ballon en spuitje bestaat, is deze ook gemakkelijk te reinigen.

Tip voor diegenen die toch meer water willen gebruiken zoals bij grotere sets, hervul de ballon een aantal keer, zodat je geleidelijk toch behoorlijk wat water binnen krijgt. Let hierbij wel op de hygiene!

bertine - 15-07-2024 05:09

ik heb een tijdje geleden deze gekocht bij Lekker in m'n vel. Ik vond 'm gewoon wat sympathieker uitzien dan die andere,grotere klysmaset. Ik heb zeker geen spijt gehad van de aanschaf, het heeft mij destijds erg geholpen. Wel goed oppassen dat het water goed lauw is, het mag niet warm binnen komen !

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!