Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Klysmaset 1 liter, transparant, voor darmspoeling compleet

klysmaset 1 liter transparant Klysma Lekker in m'n vel Canule rood rubber Canule sterile Canule opblaasbaar folder klysma
klysmaset 1 liter transparant Klysma Lekker in m'n vel Canule rood rubber Canule sterile Canule opblaasbaar folder klysma
Klysmaset 1 liter, transparant, voor darmspoeling compleet
3 Reviews | Review toevoegen
Deze duurzame stevige maatkan van 1 liter is de basis van deze klysmaset. De kan is goed te reinigen en kan zowel staan als hangen en is dus op vele plaatsen te gebruiken.

Artikelnummer

0089

Verwachte levertijd

7 dag(en)

EAN

7448104769714

€ 18,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Klysmaset 1 liter transparant
Deze duurzame stevige maatkan van 1 liter is de basis van deze klysmaset. De kan is goed te reinigen en kan zowel staan als hangen en is dus op vele plaatsen te gebruiken. Door de transparante kan is het vloeistofniveau aan de buitenkant goed zichtbaar. De klysmaset is bedoeld voor darmspoeling / lavement. Detox of lichamelijke klachten kunnen daarvoor de aanleiding zijn.

Voor langdurig gebruik is het raadzaam een extra slang en canuleset bij te bestellen. Een siliconenslang is duurzamer dan een PVC-slang en is bovendien prettiger in gebruik. Daarnaast is deze slang iets langer, wat natuurlijk iets meer mogelijkheden biedt. Siliconen is een materiaal wat zeer hoge temperaturen verdraagt en is daarom uitkookbaar.

De set is eventueel aan te vullen met een lange flexibele canule (roodgekleurd). Dit maakt het mogelijk om de canule dieper in te brengen maar ook om het kraantje dichter naar u toe te halen zodat het beter bedienbaar is. Hebt u een zeer gevoelige anus, kies dan de siliconen canule (geelgekleurd). Deze heeft een afgeronde top en een uitloop in de zijwand. Deze kan ook eventueel uitgekookt worden.

Canule en anus zijn in te vetten met kokosvet; 100% natuurlijk en zorgt voor pijnloze inbreng van canule.

Bij een klysma in liggende houding kan een speciale onderlegger voor uitkomst zorgen, zodat geen lekkage op beddengoed plaatsvindt.

Met deze klysmaset is het heel goed mogelijk een darmspoeling thuis uit te voeren. Een grondiger reiniging vindt plaats wanneer dit gecombineerd wordt met de inname van bitterzout. Bitterzout is een middel voor een natuurlijke stoelgang/ontlasting.

Doet u voor het eerst een darmspoeling / klysma, dan is het aan te raden dit op het toilet te doen. U kunt dan wennen aan het inbrengen van de canule, het bedienen van het kraantje en het gevoel van het water in uw darmen.

Hebt u al ervaring met darmspoeling / klysma, doe dit dan in liggende of knielende houding. in deze houdingen kan het spoelwater dieper de darmen inlopen, waardoor de darmreiniging effectiever wordt. Hieronder vindt u een link naar een uitgebreide instructie bij de darmspoeling.

Wanneer u de darmspoeling niet op het toilet doet kan het handig zijn gebruik te maken van een toiletemmer, omdat het voor velen niet mogelijk is langere afstanden te overbruggen met een volle darm. Wanneer u de darmspoeling in een liggende houding op bed doet dan kunt u onderleggers overwegen om uw beddengoed te beschermen.

U kunt de darmspoeling of klysma uitvoeren wanneer u wenst. De darmspoeling ondersteunt ook de leverreiniging.

De darmspoelset bestaat uit:

  • transparante maatkan van 1 liter met ophangoog
  • slang pvc 120 cm
  • 2 harde canules en een traploos instelbaar kraantje
  • folder met instructiesMeer lezen over leverreiniging
Instructie darmspoeling
Meer lezen over darmspoeling
Gezonde ontlasting

Sorteren op:

Review toevoegen
Patrick - 28-07-2015 22:30

Mijn eerste Klysma setje.

Als beginner was ik benieuwd om een Klysma op mezelf uit te voeren en heb daarom deze set gekocht.
Het echt waar een prima set voor beginners van een Klysma.
Na mijn eerste Klysma met deze set was het zowel fysiek als mentaal heel bevrijdend.

Karel Becvar, Amsterdam - 18-02-2014 21:43

Snelle en perfecte levering en alles zoals het op de website staat: kortom al tweede keer als klant zeer tevreden. Hartelijk dank en Success.

Dave - 24-04-2024 04:43

Lekker in m'n vel? zeker. Dit is een eenvoudige manier om zelf de dikke darm te ledigen van alle resten en schadelijke stoffen. Ik ben op dit moment bezig met een rijstvasten van Dr. H. Waning.

Ik heb ook een koffie klysma gedaan, eenvoudig en handig.

Pluspunten: snelle levering, goede service en een extra bakje met Bitterzout.

Enige minpunt is dat het kraantje bij de canule zit. Het zou handig zijn als er tussen de canule en het kraantje een halve meter slang zou zitten. Hoef je minder te hannesen.

Jullie zijn een klant rijker...

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!
Accepteer geselecteerde cookies