Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Klysma 2 liter, opvouwbaar, darmspoelingsset

Klysmaset opvouwbaar duurzaam Klysmaset opvouwbaar duurzaam Kraantje en canules klysma Klysmaset opbergetui Ophangsysteem klysma Transparante slang klysma Instructies klysmaset
Klysmaset opvouwbaar duurzaam Klysmaset opvouwbaar duurzaam Kraantje en canules klysma Klysmaset opbergetui Ophangsysteem klysma Transparante slang klysma Instructies klysmaset
Klysma 2 liter, opvouwbaar, darmspoelingsset
4 Reviews | Review toevoegen
Deze opvouwbare darmspoelingsset (klysmaset) is zeer klein op te vouwen en mee te nemen op reis.

Artikelnummer

0002

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

7448129849859

€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Opvouwbare klysmaset 2 liter
Deze opvouwbare darmspoelingsset (klysmaset) is zeer klein op te vouwen en mee te nemen op reis. Daarom uitermate geschikt voor reisongemakken waarbij de natuurlijke stoelgang/ontlasting verstoord is. Natuurlijk is deze ook zeer geschikt voor thuis en wanneer u extern een detox-kuur gaat volgen. De klysmaset is hangend te gebruiken voor darmspoeling / lavement. De zak is te vullen met diverse klysmavloeistoffen, maar vooral lauwwarm water.

De klysmaset is bedoeld voor darmspoeling / lavement. Een detox of lichamelijke klachten kunnen daarvoor de aanleiding zijn.

Voor langdurig gebruik is het raadzaam een extra slang en canuleset bij te bestellen. Een siliconenslang is duurzamer dan een PVC-slang en is bovendien prettiger in gebruik. Daarnaast is deze slang iets langer, wat natuurlijk iets meer mogelijkheden biedt. Siliconen is een materiaal wat zeer hoge temperaturen verdraagt en is daarom uitkookbaar.

De set is evt. aan te vullen met een lange flexibele canule (roodgekleurd). Dit maakt het mogelijk om de canule dieper in te brengen, maar ook om het kraantje dichter naar u toe te halen zodat het beter bedienbaar is. Hebt u een zeer gevoelige anus, kies dan de opblaasbare canule. Deze heeft een afgeronde top en een uitloop in de zijwand. Deze kan ook evt. uitgekookt worden.

Canule en anus zijn in te vetten met kokosvet; 100 % natuurlijk en zorgt voor pijnloze inbreng van canule.

Met deze klysmaset is het heel goed mogelijk een darmspoeling thuis uit te voeren. Een grondiger reiniging vindt plaats, wanneer dit gecombineerd wordt met de inname van bitterzout. Bitterzout heeft tot op zekere hoogte een stimulerende werking op de darmen.

Doet u voor het eerst een darmspoeling / klysma, dan is het aan te raden dit op het toilet te doen. U kunt dan wennen aan het inbrengen van de canule, het bedienen van het kraantje en het gevoel van het water in uw darmen.

Hebt u al ervaring met darmspoeling / klysma, doe dit dan in liggende of knielende houding. in deze houdingen kan het spoelwater dieper de darmen inlopen, waardoor de darmreiniging effectiever wordt. In de meegeleverde instructie worden de methoden stap-voor-stap uitgelegd.

Wanneer u de darmspoeling niet op het toilet doet, kan het handig zijn gebruik te maken van een toiletemmer, omdat het voor velen niet mogelijk is langere afstanden te overbruggen met een volle darm. Wanneer u de darmspoeling in een liggende houding op bed doet, kunt u de onderleggers overwegen om uw beddengoed te beschermen.

U kunt de darmspoeling of klysma uitvoeren wanneer u wenst. De darmspoeling is ook een onderdeel van de ondersteuning van de leverreiniging.

Deze darmspoelset bestaat uit:

  • stevige opvouwbare zak met ophangoog

  • slang PVC 120 cm

  • 2 harde canules en een traploos instelbaar kraantje

  • eenvoudig etui om de set mee te kunnen nemen

  • folder met instructies (u krijgt stap-voor-stap uitgelegd hoe u de darmspoeling kunt uitvoeren).


Meer lezen over leverreiniging
Meer lezen over darmspoeling

Sorteren op:

Review toevoegen
Bert - 03-07-2014 16:06

Discrete levering en snel.
Prima Darmspoelingset .
Goed in gebruik .

Nico - 12-04-2014 18:34

Snelle en discrete levering. Prima in gebruik, alleen schiet het slangetje af en toe los van het kraantje.

heijnen - 15-07-2024 05:08

correct verzorgt en afgehandeld. product was bekent, doen we al jaren

sophie - 15-07-2024 05:08

Goed en makkelijk in gebruik.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!