Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

De wonderbaarlijke lever- en galblaaszuivering van Andreas Moritz

Lever- en Galblaasreiniging Cover
Lever- en Galblaasreiniging Cover
De wonderbaarlijke lever- en galblaaszuivering van Andreas Moritz
0 Review | Review toevoegen
'De wonderbaarlijke lever- en galblaaszuivering' is een boek waarin een krachtige doe-het-zelf-aanpak wordt beschreven om je gezondheid en welzijn te optimaliseren.

Artikelnummer

0105

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

9789079872220

€ 35,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

In deze uitgebreide editie van zijn internationale bestseller, onthult Andreas Moritz de meest voorkomende, maar zelden herkende oorzaak van ziekte ­ galstenen die de galwegen van de lever verstoppen. Behalve dat dit ieder jaar bij minstens 30 miljoen Amerikanen tot aandoeningen van de galblaas en galkolieken leidt, is verstopping van de galwegen van de lever in veel gevallen ook de opmaat voor zelfs nog ernstigere, ogenschijnlijk losstaande aandoeningen, waaronder obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten en kanker.

Dit boek biedt een grondig begrip van de lever en haar complexe functies, van wat galstenen in de lever en galblaas veroorzaakt, en van het waarom deze stenen verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de meest voorkomende ziekten die in de huidige wereld zo veel aanwezig zijn.Dit boek biedt de lezer de benodigde kennis om deze stenen te herkennen en het geeft de benodigde doe-het-zelfinstructies om ze pijnloos in de vertrouwde thuisomgeving te verwijderen. Het boek dat vol met afbeeldingen zit, biedt ook de praktische richtlijnen voor het voorkomen van nieuwe galstenen in zowel de galblaas als de lever.

De lever- en galblaasreiniging heeft tot buitengewone verbeteringen in gezondheid en welzijn geleid bij de miljoenen mensen die zichzelf al het waardevolle geschenk van een sterke, schone en weer vitale lever hebben gegeven.
Naast het aanbieden van praktische procedures voor het reinigen van de lever, de nieren en de darmen legt Moritz tot in detail de oorsprong van allerlei soorten algemeen voorkomende aandoeningen uit en hoe je die op een natuurlijke wijze kunt voorkomen of kunt keren.

Dit boek zit vol met waardevolle, beproefde benaderingen die zijn ontworpen om het lichaam weer naar een permanente toestand van balans en vitaliteit te brengen; het bevat een volledig programma van gezondheidszorg, dat voornamelijk is gebaseerd op het oude medische systeem van de Ayurveda en de enorme hoeveelheid ervaring die Andreas Moritz in de afgelopen dertig jaar op het gebied van het herstel van de gezondheid heeft opgedaan.

Andreas Moritz is medisch intuïtief therapeut en beoefenaar van Ayurveda, iriscopie, Shiatsu en trillingsgeneeskunde. Hij is de auteur van onder andere 'de ongelooflijke lever- en galblaaszuivering', 'Kanker is geen ziekte', 'timeless secrets of health and Rejuvenation', 'lifting the veil of duality' en 'It's time to come alive'.  Hij is tevens de bedenker van de vernieuwende helingssystemen Ener-Chi Art en Sacred Santemony - Divine Chanting for Every Occasion.

Helaas is Andreas Moritz in oktober 2012 overleden en heeft hij zijn werk niet kunnen afmaken.

Meer lezen over leverreinigingen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!