Tongreiniger Ayurvedisch
Tongreiniger Ayurveda roestvrijstaal
0 Reviews | Review toevoegen

Het reinigen van de tong voorkomt slechte adem en tandbederf.

Artikelnummer

0028 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8713544003261  

€ 3,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Tongreiniger roestvrijstaal Maharishi Ayurveda

Na het tandenpoetsen moet de tong worden gereinigd, want ’s nachts vormt zich bij veel mensen dikwijls een aanslag op de tong. Dit laagje, dat uit toxines en bacteriën bestaat, is dikwijls de oorzaak van een slechte adem, paradontose of cariës. Deze aanslag moet in ieder geval niet weer in het lichaam terechtkomen. Daarom vindt ayurveda de reiniging van de tong in de ochtend zo belangrijk. U kunt het beste hiervoor een speciale tongreiniger nemen. De reiniging vraagt een paar seconden en het heeft een diepgaande uitwerking op uw algehele welzijn. Zelfs vanuit de Amerikaanse vereniging van tandartsen wordt het reinigen van de tong gepropageerd: “Ik geloof werkelijk, dat wij de mondhygiëne daardoor op een hoger plan brengen”, aldus de vertegenwoordiger van de tandartsenorganisatie en professor voor tandheelkunde in Boston, Richard Price.

Een origineel citaat uit “Charak Samhita”, een klassiek ayurvedisch leerboek luidt: “Aanslag op de tong is de oorzaak van een slechte adem. De tong moet daarom regelmatig worden gereinigd”. 

De tongreiniger met het gebogen deel achter op de tong plaatsen en met zachte druk naar voren bewegen, herhaal dit 2-3 maal. De tongreiniger na gebruik goed afspoelen met warm water.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!