Badspons met koord Loofa scrub Source Balance
0 Reviews | Review toevoegen

Badspons met koord Loofa scrub Source Balance Loofa (van het arabisch: Lifah) is een vrucht van de Luffa aegyptiaca die oorspronkelijk in de tropische regenwouden in het zuiden van Azie en Afrika g...

Artikelnummer

0183 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

08711603360089  

€ 3,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Badspons met koord Loofa scrub Source Balance

Loofa (van het arabisch: Lifah) is een vrucht van de Luffa aegyptiaca die oorspronkelijk in de tropische regenwouden in het zuiden van Azie en Afrika groeit. De onrijpe vrucht wordt ook wel gegeten maar voor de plantaardige spons worden de komkommerachtige vruchten pas geplukt als ze rijp en droog zijn en de schil er van af komt. Daarna wordt de loofa uitgespoeld, gebleekt en gedroogd zodat alleen de xylem netstructuur overblijft. Loofa kan zowel droog (bij jeuk) als nat (mild scrubben) worden gebruikt. Zorg ervoor dat loofa na elk gebruik in schoon water wordt afgespoeld en goed opdroogt, dan heeft u maandenlang plezier van de uitstekende eigenschappen.

Inhoud: loofa spons met koord

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!