Lavendel - etherische olie 10 ml 5 1
Lavendel - etherische olie 10 ml
Reviews | Review toevoegen

Lavendel kent vele toepassingen, maar is vooral bekend om haar ontspannende werking.

Artikelnummer

0086 

€ 4,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Lavendel etherische olie

Lavendel beschikt over vele eigenschappen. Lavendel ondersteunt het herstel bij (brand)wondjes, werkt verzachtend bij de huidverzorging, bij een prikkelende huid, werkt ondersteunend bij alle vormen van verkrampingen, insecten verdrijvend, en regulerend bij gespannenheid. Ook ondersteunt lavendel het immuunsysteem.

Lavendel ondersteunt de gemoedstoestand en bevordert de innerlijke rust. Ook houdt het insecten op afstand. Een uitstekende olie voor mensen die moeite hebben met inslapen, zelfs bij mensen zonder reukvermogen.

Etherische olie kan nooit rechtstreeks op de huid worden aangebracht, maar lavendel vormt daar een uitzondering op. ondersteunt en verzorgt de huid bij: puistjes, insectenbeten, wondjes of licht verbrande huid. Ook bij wintervoeten is lavendel een geschikte olie.

Lavendel olie ondersteunt de gemoedsrust en bevordert de innerlijke rust. Een uitstekende olie dat kan worden toegepast bij stress en inspanning. Brengt Vata in balans - geeft een rustig gemoed
 

Dosering lavendelolie: 

Op de huid maximaal 16%, eventueel puur maar dan alleen plaatselijk.
In bad maximaal 10 druppels op een vol bad, liefst gemengd met een beetje amandelolie.

Review toevoegen

Bedankt voor het beschrijven van uw ervaring met het product. Potentiele klanten vinden het fijn te weten wat u er van vindt!

paaisje -

Ik gebruik dit voor in mijn epsombaden. Een aanrader! En bijkomend voordeel is dat de geur achteraf ook blijft hangen in mijn appartement.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!