Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

1000 Capsules leeg voor capsulemachine 00

Vegetarische capsules C
Vegetarische capsules C
1000 Capsules leeg voor capsulemachine 00
1 Review | Review toevoegen
Capsules leeg voor capsulemachine 100% veilig, eenvoudig zelf te vullen Vegetarische capsules ('vcaps') zijn gemaakt van cellulose. Dit in tegenstelling tot gelatine-capsules, die...

Artikelnummer

0189

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8714226006525

€ 42,28
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Capsules leeg voor capsulemachine
100% veilig, eenvoudig zelf te vullen

Vegetarische capsules ('vcaps') zijn gemaakt van cellulose. Dit in tegenstelling tot gelatine-capsules, die van dierlijke oorsprong zijn. Voedingexperts, Europese overheden en internationale organisaties zoals de WHO betitelen gelatine als veilig. Dat neemt niet weg dat de bewuste consument tegenwoordig liever het zekere voor het onzekere neemt. Zo is er een toenemende vraag naar een 100% veilig - plantaardig - alternatief. 

Onze plantaardige capsules zijn prima verenigbaar met een vegetarische leefstijl. Volledig vrij van conserveringsmiddelen, hebben zij alle voordelen van de standaard gelatine-capsule: gemakkelijk door te slikken, transparant en goed houdbaar. De capsules worden volgens GMP-normen (Good Manufacturing Practice) geproduceerd.

De capsules (grootte 00) kunt u eenvoudig zelf vullen met inhoud naar keuze.

Als u gebruik maakt van The Capsule Machine, onze praktische hand-capsuleermachine, vult u binnen 5 minuten niet minder dan 50 capsules. Een prima manier om veel geld te besparen!

Inhoud: 1000 stuks in afsluitbare zak (wijkt af van foto)

Sorteren op:

Review toevoegen
J. Bakker - 29-03-2014 22:16

Zeer goede prijs voor een doos vol capsules. Zo kan ik zelf capsules maken met bijvoorbeeld bitterzout wat ik op de gewone manier niet weg krijg.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!