Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Capsules 00 100 stuks

lege capsules 00 Clark
Capsules 00 100 stuks
0 Review | Review toevoegen
Vegetarische capsules om zelf te vullen, 100% veilig Vegetarische capsules ('vcaps') zijn gemaakt van cellulose. Dit in tegenstelling tot gelatine-capsules, die van dierlijke...

Artikelnummer

0190

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8714226004323

€ 7,90
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Vegetarische capsules om zelf te vullen, 100% veilig
Vegetarische capsules ('vcaps') zijn gemaakt van cellulose. Dit in tegenstelling tot gelatine-capsules, die van dierlijke oorsprong zijn. Voedingexperts, Europese overheden en internationale organisaties zoals de WHO betitelen gelatine als veilig. Dat neemt niet weg dat de bewuste consument tegenwoordig liever het zekere voor het onzekere neemt. Zo is er een toenemende vraag naar een 100% veilig - plantaardig - alternatief. 

Onze plantaardige capsules zijn prima verenigbaar met een vegetarische leefstijl. Volledig vrij van conserveringsmiddelen, hebben zij alle voordelen van de standaard gelatine-capsule: gemakkelijk door te slikken, transparant en goed houdbaar. De capsules worden volgens GMP-normen (Good Manufacturing Practice) geproduceerd.

De capsules (grootte 00) kunt u eenvoudig zelf vullen met inhoud naar keuze. U kunt denken aan bijv. Macapoeder, geelwortelpoeder, etc.

Als u gebruik maakt van The Capsule Machine, onze praktische hand-capsuleermachine, vult u binnen 5 minuten niet minder dan 50 capsules. Een prima manier om veel geld te besparen!

Inhoud: 100 stuks

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!