Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Bitterzout magnesiumsulfaat 1000 g (orale epsom salt zout)

Bitterzout - Magnesiumsulfaat
Bitterzout magnesiumsulfaat 1000 g (orale epsom salt zout)
6 Reviews | Review toevoegen
Het zout stimuleert de darmwerking en werkt ondersteunend bij de darm- en leverreiniging. Koop meerdere verpakkingen en profiteer van de KORTING.

Artikelnummer

0006

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

7448107888801

€ 9,95
Prijs per pot

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Bitterzout (Engelszout / orale epsomzout)?
Bitterzout wordt onder andere gebruikt bij de ondersteuning van de darm- en leverreiniging. Bitterzout helpt de galwegen te openen. Doordat bitterzout zorgt voor meer water in de darmen en het ontspannen van de darmspieren, worden (aangekoekte) afvalstoffen uit de darm verwijderd. Bitterzout stimuleert de darmwerking.

Bitterzout heeft een aanvullende werking bij de darmspoeling. Met een darmspoelingsset kan hooguit (een deel van) de dikke darm worden gereinigd (dit is afhankelijk van of u zit of ligt tijdens het spoelen). Via orale inname worden ook ontlastingsresten uit de dunne darm verwijderd. Voor een grondige reiniging van het gehele darmstelsel is het dus tweevoudig te gebruiken. Vastgekoekte voedingsresten, die voor verstopping (obstipatie) en een onregelmatige stoelgang kunnen zorgen laten gemakkelijk los. Een schone, gezonde darm is nodig om voedingsstoffen gemakkelijk op te kunnen nemen en stimuleert het immuunsysteem.

Werking bitterzout:
Bitterzout helpt voor een natuurlijke stoelgang/ontlasting. De chemische naam is magnesiumsulfaat. Het bindt veel water aan zich, waardoor vocht in de darmen wordt getrokken, wat voor een natuurlijke stoelgang/ontlasting zorgt. Het is daardoor niet irriterend voor de darmwand. Daarnaast helpt het bij een beter ritme van de darmbewegingen, doordat het de spieren ontspant.

Dosering bitterzout:
Bij toepassing is 10 gram bitterzout nodig per glas water. Bij een slechte stoelgang/ontlasting wordt een grotere hoeveelheid, meestal 20 - 30 gram, ineens ingenomen, verdund met water, limonadesiroop, citroensap of appelsap. Dit omdat het zout een bittere smaak heeft. 1 eetlepel is ongeveer 10 gram. 

Let op: wacht na inname van bitterzout minstens een uur met het innemen van andere medicatie om uitspoeling te voorkomen. Dit geldt voor antibiotica, schildkliermedicatie, de anticonceptiepil, supplementen en andere medicamenten. Let ook op met magnesiumsulfaat als u nierproblemen heeft. Raadpleeg in bovenstaande gevallen of bij twijfel altijd een arts.

Het bitterzout van Lekker in m'n vel is zeer zuiver van aard en geschikt voor oraal gebruik. Het is verpakt in een afsluitbare witte pot.

Mocht u het bitterzout in capsules willen doen; voor 10 gram heeft u 11 capsules nodig. Benodigdheden vindt u hieronder.

Meer lezen over leverreiniging
Meer lezen over darmspoeling
Meer lezen over gezonde ontlasting

Sorteren op:

Review toevoegen
Natalja - 14-04-2014 11:03

Heel effectief middel, ik had pas de volgende dag effecten ervan. Al na een keer innemen heb ik het idee dat ik op bepaalde dingen (zoals zuivelproducten, avocado) beter reageer. Schijnt dus echt te werken, ik ga dit in de toekomst rond 1 keer/ maand gebruiken!

Janny - 13-03-2014 11:10

Snelle levering. Werkt per persoon verschillend hebben wij wel gemerkt. Bij mijn man na een uurtje bij mij pas de volgende dag.

An - 11-02-2014 18:48

Zeer snelle levering volgende dag in huis.
Niet echt lekker maar dat weet je van te voren!
Wel heel effectief

Randy - 18-12-2013 17:10

Ik gebruik Epsomzout (bitterzout) om vocht onder mijn huid te halen. Zo lijk je meteen 1% minder vet te hebben. Werkt goed vlak voor een foto shoot of bodybuilding wedstrijd

Henny - 15-07-2024 05:11

Ik gebruik Epsomzout (bitterzout) bij elke leverreiniging.
Ook gebruik ik het als badzout. Gezonder dan alle andere dure badzouten. Gelijk een 5-kg zak gekocht bij Lekker in m'n vel. Prima advies gekregen.

Derrik - 15-07-2024 05:11

Niet echt lekker doch te drinken; wel efficiënt, zeker in combinatie met een clysma.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!