Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

Bijnieruitputting - Het stresssyndroom van de 21e eeuw

Bijnieruitputting - Het stresssyndroom van de 21e eeuw

Bijnieruitputting Wilson
Bijnieruitputting - Het stresssyndroom van de 21e eeuw
0 Review | Review toevoegen
Een informatief zelfhulpboek, bestemd voor diegenen die voor hun vermoeidheidsklachten in de reguliere medische zorg geen gehoor krijgen. HĂ©t boek voor een grondige en begrijpelijke beschrijving van

Artikelnummer

0116

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

9789079872251

€ 23,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Ben je moe of uitgeput en kun je gewoon je normale energie niet terugkrijgen, ongeacht wat je doet of hoeveel artsen je al bezocht hebt? Je staat nu op het punt een belangrijk en broodnodig boek te gaan lezen.

In het boek is een vragenlijst opgenomen welke digitaal is in te vullen. Zie hiervoor de bijlage. 
Ondersteunende producten voor de bijnier zijn terug te vinden via de volgende link

Ondanks een regelrechte toestroom van ‘gezondheidsboeken’ de laatste tien jaar is er niet één geweest dat het niet zeldzaam voorkomende, maar meestal over het hoofd geziene, probleem van een zwakke bijnierfunctie op zo’n grondige maar begrijpelijke wijze beschrijft. De antwoorden die je zoekt zouden hier wel eens in kunnen staan.

Bijnieruitputting (in medische termen ‘hypoadrenia’ en ‘hypoadrenalisme’) is de laatste vijftig jaar één van onze meest voorkomende, doch zelden gediagnosticeerde, aandoeningen geweest. Ondanks het feit dat deze aandoening in medische teksten in de 19e eeuw beschreven werd en ondanks de ontwikkeling van de eerste daadwerkelijk effectieve behandeling in de jaren 1930, zijn de meeste ‘conventionele’ artsen zich er niet bewust van dat het probleem bestaat!

In de Tahoma Clinic werken onze artsen iedere week met verscheidene mensen die aan bijnieruitputting lijden. Velen hebben al een groot aantal artsen bezocht. De meeste patiënten hebben één of meer adviezen gekregen om ‘naar een psychiater te gaan - er is niets aan de hand’.

Anderen hebben diagnoses zoals het chronische-vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie en ernstige voedsel- en/of luchtwegallergieën gekregen. Weer anderen zijn ‘gefeliciteerd’ met hun ongebruikelijk lage bloeddruk. Allen hebben één ding gemeen: vermoeidheid ‘die je gewoonweg niet kunt overwinnen’.

Zoals Dr. Wilson het zo goed uitlegt is er hoop! Van bijnieruitputting kun je genezen en je energie kan hersteld worden. Zoals met zoveel problemen het geval is, begint herstel bij het stellen van de juiste diagnose en door zo veel mogelijk van de factoren die eraan ten grondslag liggen en die het veroorzaakt hebben aan het licht te brengen. Dan alleen kunnen we een plan, dat ons zal helpen te herstellen, maken en uitvoeren

De auteur, arts, stelt dat stress kan leiden tot bijnieruitputting. Aangezien deze diagnose in de medische wereld weinig ondersteuning krijgt wil hij dit verschijnsel onder de aandacht van leken brengen. In vier delen legt hij uit wat bijnieruitputting is en hoe je dat kunt herkennen, geeft hij een vragenlijst en een handleiding voor een speekseltest om zelf te kunnen diagnosticeren, behandelt hij een uitgebreide gids aan hulp voor herstel door gedragsaanpassingen en wijzigingen in voeding en beschrijft hij de werking van de bijnieren. Vooral op het voedingsaspect gaat hij gedetailleerd in, wat wel en wat niet mag en welke voedingssupplementen aan te bevelen zijn. Het boek heeft een gevarieerde lay-out, ruime bladspiegel, veel tekeningen, modellen, tabellen en grafieken. Verhalen van patienten gebruikt hij om zijn betoog te ondersteunen. Een informatief zelfhulpboek, bestemd voor diegenen die voor hun vermoeidheidsklachten in de reguliere medische zorg geen gehoor krijgen.


Over de auteur Wilson:

Dokter Wilson heeft, gedurende de 24 jaar van zijn privépraktijk, honderden mensen met bijnieruitputting geholpen hun gezondheid en vitaliteit terug te winnen. Gedurende de laatste 10 jaar heeft hij ook uitvoerig lezingen voor artsen gegeven en is hij erkend als een expert op het gebied van de bijnierfunctie en andere endocriene disbalansen en hun effect op de gezondheid.

Met het begrip van de wetenschap achter de bijnierfunctie, zoals alleen een onderzoeker dat heeft, en het inzicht in de invloed daarvan op de mens, zoals alleen een clinicus dat heeft, heeft hij velen de fysiologie achter de aandoening leren begrijpen.

Als één van de weinige mensen met drie doctorale titels en twee mastertitels voor verschillende disciplines, ontving hij zijn Ph.D. in Human Nutrition aan de Universiteit van Arizona met bijvakken in immunologie, microbiologie, farmacologie en toxicologie.

Behalve dat heeft hij de titel voor Doctor of Chiropractic en Doctor of Naturopathic Medicine. Zijn mastertitels zijn voor bionutrition en experimental psychology. Dr. Wilson was ook één van de 14 oprichters van het Canadian College of Naturopathic Medicine (CCNM) in Toronto. Zijn naam staat op de lijst van The International Who’s Who in Medicine (Cambridge, Engeland) en momenteel woont hij in Tucson, Arizona.

De auteur, arts, stelt dat stress kan leiden tot bijnieruitputting. Aangezien deze diagnose in de medische wereld weinig ondersteuning krijgt wil hij dit verschijnsel onder de aandacht van leken brengen. In vier delen legt hij uit wat bijnieruitputting is en hoe je dat kunt herkennen, geeft hij een vragenlijst en een handleiding voor een speekseltest om zelf te kunnen diagnosticeren, behandelt hij een uitgebreide gids aan hulp voor herstel door gedragsaanpassingen en wijzigingen in voeding en beschrijft hij de werking van de bijnieren. Vooral op het voedingsaspect gaat hij gedetailleerd in, wat wel en wat niet mag en welke voedingssupplementen aan te bevelen zijn. Het boek heeft een gevarieerde lay-out, ruime bladspiegel, veel tekeningen, modellen, tabellen en grafieken. Verhalen van patienten gebruikt hij om zijn betoog te ondersteunen. Een informatief zelfhulpboek, bestemd voor diegenen die voor hun vermoeidheidsklachten in de reguliere medische zorg geen gehoor krijgen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!
Accepteer geselecteerde cookies