Gold Coin Grass / Bupleurum (GCG)
Gold Coin Grass / Bupleurum (GCG)
0 Reviews | Review toevoegen

Gold Coin Grass en Bupleurum ondersteunen bij het zacht maken van de galstenen en kunnen om die reden gebruikt worden ter voorbereiding op de leverzuivering van Andreas Moritz

Artikelnummer

0300 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

7422245764760  

€ 29,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

In het boek: ''De wonderbaarlijke Lever- en Galbaasblaasreiniging'', raadt Andreas Moritz aan om appelsap (of appels) te vervangen met de volgende kruiden: Gold Coin Grass (Lysimachia christinae) en Bupleurum (Chai Hu), als u om welke reden dan ook geen appelsap (of appels) kunt verdragen. Deze kruiden ondersteunen bij het zacht maken van de galstenen en kunnen om die reden gebruikt worden ter voorbereiding op de leverzuivering. Als u aan een galblaasziekte lijdt of uw galblaas is verwijdert, kan het ook noodzakelijk zijn om Gold Coin Grass te nemen.

De juiste hoeveelheid van de tinctuur is een eetlepel (ongeveer 15 ml) eenmaal daags op een nuchtere maag, ongeveer 30 minuten voor het ontbijt. Deze kuur 8 – 9 dagen voorafgaand aan de eigenlijke zuiveringsdag volgen.

U kunt de tinctuur ook in plaats van een leverreiniging gebruiken. De juiste hoeveelheid hierbij is een eetlepel (ongeveer 15 ml) eenmaal daags op een nuchtere maag met water innemen. Gebruik het 18 dagen gedurende achter elkaar. Als onderhoud kunt u dagelijks 3 – 5 ml gebruiken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!