Zwarte walnoottinctuur extra sterk Clark 50 ml
Zwarte walnoottinctuur extra sterk Clark 50 ml
0 Reviews | Review toevoegen

Ondersteunt de bestrijding van schimmels en parasieten. Daarnaast bevat de Zwarte Walnoot veel vitamine C en een draagt bij in de verlaging van de bloeddruk.

Artikelnummer

0164 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8714226003531  

€ 20,69
€ 19,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Zwarte walnoottinctuur extra sterk Clark 50 ml

De zwarte walnoottinctuur (Black Walnut Hull tincture), is onderdeel van de reinigingskuur van Dr. Hulda Clark en ondersteunt de lever- en galreiniging.
Het ondersteunt de bestrijding van schimmels en parasieten. Daarnaast bevat de Zwarte Walnoot veel vitamine C en werkt bloeddruk verlagend.

Walnoottinctuur is een belangrijk onderdeel van de door Hulda Clark ontwikkelde programma`s. In haar boeken beschrijft zij naast de extra sterke variant (op alcoholbasis), ook een tinctuur van gewone sterkte (`regular strength`) en een variant op waterbasis. Het is echter de extra sterke tinctuur die in haar programma`s wordt gebruikt en die de beste resultaten geeft. Deze extra sterke walnoottinctuur bevat 50% alcohol.

De zwarte walnoot-boom (Juglans nigra; Okkernootfamilie), is de Noord-Amerikaanse en Aziatische variant van de Europese walnootboom (Juglans regia). De Juglans nigra bevat echter aanmerkelijk meer werkzame stoffen dan de Europese soort. De schors en de groene schil van de noten worden traditioneel tegen parasieten gebruikt volgens plaatselijk gebruik.
 

Inhoud: 50 ml

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!