Foto

Test Jacob Hooy detoxthee

Ingredienten detoxthee:

groene thee, brandnetel, citroengras, rozenbottels, kruizemunt, sinaasappelschil, paardebloem, mariadistel, gember, zwartebessenblaadjes, passievruchtaroma

Prijs detoxthee: 4,75 euro, 90 gram, 50 zakjes
 
Ervaring detoxthee:
De detoxthee ziet er zo gezond uit, dat ik me sterk afvroeg of deze nog lekker kan zijn. Gelukkig overtuigde de verkoper me. De thee is makkelijk drinkbaar en lekker. Nu na 3 maanden begin ik er pas een beetje op uitgekeken te worden, maar eigenlijk mag je een kruidenthee ook niet continue achter elkaar drinken. De prijs is heel aantrekkelijk, want ook al is de doos wat duurder dan normale thee, er zitten maarl liefst 50 zakjes in. De smaak is overigens zodanig dat ik deze ook gasten zou aanbieden.

Conclusie over Jacob Hooy detoxthee:
Met een prijs van 10 cent/zakje en een prettige smaak, kom ik met deze thee een heel eind. De gebruikte ingredienten worden meerendeels niet in m’n keuken gebruikt, dus dan is het een waardevolle toevoeging aan m’n voeding.

Opvallend:
Al snel na het drinken van deze detoxthee, merk ik duidelijk minder behoefte aan zoetigheid. Minder problemen met zgn ‘geeuwhonger’. Ideaal dus voor mensen met snoepdrang, over-eten of die willen afvallen.
Deze detoxthee is toegevoegd aan het assortiment van de webshop.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!
Accepteer geselecteerde cookies