Het belang van zuurstof

Tegenwoordig bevat de lucht maar zo’n 20% aan zuurstof. Dit komt door toxines die de lucht vullen, zij nemen als het ware de plaats van zuurstof in. Hierdoor is er minder ruimte in de lucht voor de zuurstof die wij dagelijks nodig hebben. In een wereld waar we bloot worden gesteld aan bewerkt voedsel, vervuild water en een vervuilde lucht hebben we deze zuurstof nu juist zo hard nodig. We nemen zuurstof namelijk niet alleen op uit de lucht maar het zit ook in ons voedsel en water.  We kunnen wel stellen dat in de westerse samenleving van nu eigenlijk iedereen een zuurstoftekort op celniveau heeft.

ASO
In onze zoektocht naar producten die ons immuunsysteem in deze tijden kunnen versterken stuitten we op ASO wat staat voor Activated Stabilized Oxygen. Een product dat ervoor zorgt dat je voldoende zuurstof in je lichaam krijgt op celniveau. Technisch gesproken voeg je hiermee ontluikend zuurstof toe. Dit kan helpen bij het verbeteren van je energieniveau en uithoudingsvermogen. Ook is zuurstof een krachtige opruimer van vrije radicalen.

Aso kan helpen bij het optimaliseren van de zuurstofniveaus in het lichaam. Dit kan een positief effect hebben op uw natuurlijke energie, mentale helderheid en fysieke ongemakken. Met het innemen van ASO krijgt je lichaam als het ware wat extra brandstof waardoor de cellen harder aan het werk gaan. 04 staat voor de vier zuurstofatomen waaruit het product bestaat. Zuurstof ook wel bekend als 02 bestaat uit twee zuurstofatomen. De druppels komen via het slijmvlies in je bloedbaan terecht.


In ons lichaam hebben we zuurstof nodig voor verschillende processen. Zo is het nodig om energie vrij te maken uit voeding en worden al onze verbrandingsprocessen gereguleerd door zuurstof. Een tekort aan zuurstof op celniveau wordt dan ook in verband gebracht met verschillende chronische aandoeningen. 

In de topsport wordt ASO al lange tijd gebruikt om sportprestaties te verbeteren. Zo werd onlangs in een artikel nog duidelijk dat zelfs Bayern München hier gebruik van maakt, voor bijvoorbeeld een sneller herstel van het lichaam. Bij een topsporter die dagelijks veel van zijn of haar lichaam vraagt is een snel herstel gewenst.

Graag willen wij u er op attenderen dat dit product nooit een vervanger is voor reguliere geneeskunde. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen altijd je arts. Ook vervangt bovenstaande informatie nooit het advies van een specialist. Er zijn meerdere factoren die een effect hebben op onze gezondheid, zo is gevarieerde en evenwichtige voeding en genoeg lichaamsbeweging ook ontzettend belangrijk. Dit product kan ondersteunen en verlichting geven.

  Lekker in m'n vel     31-07-2020 12:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!
Accepteer geselecteerde cookies