Goji bessen - raw super food 350 gram
0 Reviews | Review toevoegen

De Goji bes is met recht een superfood, ze zijn een geweldige bron van antioxidanten. Goji bessen bevorderen het herstellend vermogen van het lichaam.

Artikelnummer

0093 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8717677961535  

€ 11,95
Prijs per pot

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Goji-bessen Mattisson 350 gram

De Goji bes is met recht een SuperFood. Deze bessen groeien onder andere in China en barsten van de voedingsstoffen. Ze helpen de weerstand tegen virussen verhogen, hebben een gunstig effect bij hart- en vaataandoeningen, kan libido verhogend werken, bevorderen de eetlust, de levenslust, de verjonging van het lichaam en een goede nachtrust. Ze bevatten heel veel antioxidanten, mineralen, aminozuren, caroteen, vitamine C en werken herstellend voor je lichaam. Ze helpen je je gezondheid te bevorderen wanneer je er dagelijks een klein handje van eet. De Goji bes kan zowel gedroogd als geweld worden gegeten. De Goji bes smaakt lekker door de yoghurt, de smoothie, in zelfgemaakte bonbons of zo uit de hand. Toepassing vergelijkbaar met de rozijn. Superfood Goji bessen.

Recept chocolade maken.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!