Direct Verzondendirect verzonden

Direct Verzondenveilig betalen

Direct Verzondenmilieuvriendelijk

African Black Soap - 125 gram

Black Soap African Black Soap - 125 gram
Black Soap African Black Soap - 125 gram
African Black Soap - 125 gram
0 Review | Review toevoegen
African Black Soap is een traditioneel handgemaakte zeep uit Ghana, bestaande uit 100 procent natuurlijke grondstoffen.

Artikelnummer

0211

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

7448121671694

€ 7,99
€ 6,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

African Black Soap is een traditioneel handgemaakte zeep uit Ghana, bestaande uit 100 procent natuurlijke grondstoffen. Het is te gebruiken voor zowel huid als haar en kan onder andere helpen bij een onzuivere huid, eczeem, acne en hoofdhuidirritaties.

Hoe kun je African Black Soap het beste gebruiken?
Wanneer u African Black Soap gebruikt voor het reinigen van de huid zorgt u eerst dat de huid vochtig is. Vervolgens pakt u een stukje in uw hand, mengt dit met water en wrijft het tussen beide handen tot het schuimt. Nu kunt u het op uw gezicht aanbrengen. Voor een extra diepe reiniging kunt u het schuim laten intrekken, spoel het vervolgens af met lauw water. Wanneer u merkt dat uw huid een irriterende reactie geeft op de Black Soap, bouw het gebruik van het product dan eerst rustig op. Start bijvoorbeeld met één keer in de week, je huid moet waarschijnlijk wennen aan de bestandsdelen uit dit natuurproduct.

Hoe wordt de zeep gemaakt?
De zeep wordt traditioneel gemaakt door dorpsvrouwen uit West-Afrikaanse landen. Wat wel leuk is om te weten, iedere stam heeft zo haar eigen recept en dit recept wordt generatie op generatie doorgegeven. De zeep wordt gemaakt van diverse Afrikaanse vruchten en planten als palmboombladeren, de schors van de Shea boom, cacaopeulen maar bijvoorbeeld ook van bananen. Al deze ingrediënten worden vervolgens gedroogd en hier wordt shea butter of palmolie aan toegevoegd. Dit mengsel wordt in de zon gezet om het tot het uiteindelijk eindproduct te krijgen.

Tegenwoordig wordt Black Soap steeds vaker nagemaakt in Westerse landen. Je kunt het verschil gelijk zien. Zo heeft de Black Soap die gemaakt wordt in Westerse landen vaak een egale donkere kleur en is de zeep keihard. Helaas bevatten veel van deze zepen kunstmatige toevoegingen zoals geurstoffen omdat de originele Black soap een hele aardse geur heeft. Zonde, want deze toevoegingen zorgen ervoor dat je huid uitdroogt. Kijk daarom altijd bij het kopen of bestellen van Black Soap goed waar je het koopt en wat de herkomst is.

Hoe kun je African Black Soap het beste bewaren?
Bewaar de Black Soap bij voorkeur in een zeepbakje met gaatjes, de zeep is namelijk langer houdbaar wanneer het droog wordt bewaard. Je kunt African Black Soap zo’n 36 maanden bewaren. De compactheid van de zeep zorg ervoor dat u maar een klein beetje nodig heeft om bijvoorbeeld uw huid of lichaam te reinigen, het product gaat dan ook een behoorlijk lange tijd mee.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!
Accepteer geselecteerde cookies