African Black Soap - 125 gram African Black Soap - 125 gram
African Black Soap - 125 gram African Black Soap - 125 gram
African Black Soap - 125 gram
0 Review | Review toevoegen
African Black Soap is een traditioneel handgemaakte zeep uit West-Afrika, bestaande uit 100 procent natuurlijke grondstoffen.

Artikelnummer

0211

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

7448121671694

€ 7,99
€ 6,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
African Black Soap is een traditioneel handgemaakte zeep uit West-Afrika, bestaande uit 100 procent natuurlijke grondstoffen. Het is te gebruiken voor zowel huid als haar en kan onder andere helpen bij een onzuivere huid, eczeem, acne en hoofdhuidirritaties.

Hoe kun je African Black Soap het beste gebruiken?
Wanneer u African Black Soap gebruikt voor het reinigen van de huid zorgt u eerst dat de huid vochtig is. Vervolgens pakt u een stukje in uw hand, mengt dit met water en wrijft het tussen beide handen tot het schuimt. Nu kunt u het op uw gezicht aanbrengen. Voor een extra diepe reiniging kunt u het schuim laten intrekken, spoel het vervolgens af met lauw water. Wanneer u merkt dat uw huid een irriterende reactie geeft op de Black Soap, bouw het gebruik van het product dan eerst rustig op. Start bijvoorbeeld met één keer in de week, je huid moet waarschijnlijk wennen aan de bestandsdelen uit dit natuurproduct.

Hoe kun je African Black Soap het beste bewaren?
Bewaar de Black Soap bij voorkeur in een zeepbakje met gaatjes, de zeep is namelijk langer houdbaar wanneer het droog wordt bewaard. Je kunt African Black Soap zo’n 36 maanden bewaren. De compactheid van de zeep zorg ervoor dat u maar een klein beetje nodig heeft om bijvoorbeeld uw huid of lichaam te reinigen, het product gaat dan ook een behoorlijk lange tijd mee.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!
Accepteer geselecteerde cookies