Waar komt de informatie vandaan?

Lekker in m'n vel verzamelt informatie voor u uit literatuurstudie en van internet. Daarnaast zijn teksten gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Jammer genoeg kan de werking van veel producten niet altijd met wetenschappelijk onderzoek worden onderbouwd, maar heeft het vaak z'n werking door de jaren heen wel bewezen. De natuurgeneeskunde kent een lange werkzame geschiedenis, die helaas niet altijd door de reguliere gezondheidszorg wordt erkend.

Eigen verantwoordelijkheid

Lekker in m'n vel wil stimuleren dat we zelf verantwoordelijkheid nemen voor onze gezondheid. Dat genezing van het lichaam niet altijd in een protocol te vangen is, maar vaak een heel persoonlijke zoektocht is naar de juiste leefwijze met de juiste voedingmiddelen en hulpmiddelen. Deze zoektocht vraagt een zorgzame blik op het eigen lichaam en verantwoordelijkheid voor alles wat gezondheid schaadt en opbouwt.

In die lijn accepteert Lekker in m'n vel geen verantwoordelijkheid voor gebruikte producten en informatie. Daarentegen zal Lekker in m'n vel alles in het werk stellen om te zorgen dat informatie juist is en producten van zo hoog mogelijke kwaliteit zijn.

Geen persoonlijke adviezen

Om bovenstaande reden geeft Lekker in m'n vel geeft geen persoonlijke adviezen. Voor vragen over uw gezondheid en/of de natuurgeneeskundige behandeling van bepaalde klachten kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met een natuurgeneeskundig therapeut of arts.

NB: Schakel altijd een therapeut of arts in voor het stellen van een diagnose. Bedenk ook dat elk mens uniek is en anders reageert op een bepaalde aanpak. En, het is uiteraard niet de bedoeling dat u zonder overleg met huisarts of specialist zomaar ineens ophoudt met het innemen van voorgeschreven medicatie.

Ik hoop dat u het gezonde verstand blijft gebruiken en in geval van een ernstige of serieuze aandoening óók altijd naar de (huis-)arts gaat.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!
Accepteer geselecteerde cookies