google08c3b894c8f3b956.html
Kaldi II witte (ongebrande) koffie 250 gram (uit het assortiment, verbeterde versie, 100% puur natuur en onbespoten voor dezelfde prijs geleverd) 5 2
Kaldi II witte koffie
Kaldi II witte (ongebrande) koffie 250 gram (uit het assortiment, verbeterde versie, 100% puur natuur en onbespoten voor dezelfde prijs geleverd)
Reviews | Review toevoegen

- Draagt bij tot behoud van uw gewicht - Goed voor het geheugen - Heeft een positieve invloed op de energie - Bevordert de spijsvertering en darmfunctie - Goed voor de cholesterolspiegel

Artikelnummer

0103 

€ 7,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Terug naar de natuur! Kaldi II witte of groene koffie!

Op basis van een deskundige selectie van de mooiste ruwe koffie ter wereld. Kaldi II onderging een volledige natuurlijke en vakkundige bewerking waardoor al de positieve eigenschappen van de vrucht werden behouden. De eveneens aanwezige oligo-elementen, oftewel sporenelementen, zoals ijzer, mangaan, e.d. dragen tevens bij aan een optimale werking van onze lichaamsfuncties.

Kaldi II witte of groene koffie

KALDI II wordt bereid door de firma Storme uit België. Zij herontdekten de kwaliteit van dit 100% plantaardig product. De bijzondere bessen van deze koffiestruiken worden al eeuwenlang gedronken om zijn frisse smaak en heilzame werking. Vooral voor de spijsverteringsorganen om de gifstoffen te verdrijven. Het geeft daarnaast voeding aan de organen.

Zuiverende werking van Kaldi witte koffie

KALDI II verandert in de kop van kleur, van lichtgeel naar donkergroen, zoals duidelijk op de verpakking te zien is. Dit is een totaal normaal verschijnsel. Alhoewel het een extract van koffie is heeft KALDI II witte koffie in geen geval de smaak van gebrande koffie maar eerder van kruidenthee.

Oorsprong en samenstelling van Kaldi witte koffie

Oorsprong: caffea (familie van Rubiaceae)
Gebruikte deel: de bes
Eindproduct: extract van de boon
Organoleptische karakteristiek: poeder van een licht gele kleur, natuurlijke smaak van koffie
Voornaamste samenstelling: cafeïne, oligo-elementen, onder andere mangaan, ijzer in grote hoeveelheid, zink, strontium rubidium, koper.

Houdbaarheid en bereiding van Kaldi witte koffie

Houdbaarheid: luchtdicht verpakt is KALDI II tenminste 12 maanden houdbaar
Bereiding: 2 gram (afgestreken theelepel) per kopje te bereiden met papieren filter zonder chloor. Bij voorkeur een theefilterzakje (T-sac), de doorloop daarvan is beter dan in een koffiefilter.

Gunstige eigenschappen van Kaldi witte koffie:

- Draagt bij tot behoud van uw gewicht
- Goed voor het geheugen
- Heeft een positieve invloed op de energie
- Bevordert de spijsvertering en darmfunctie
- Goed voor de chloresterolspiegel

Kaldi in een klysma

Kaldi wordt ook gebruikt als spoelvloeistof in een klysma. Bij een klysma zorgt KALDI II witte koffie ervoor dat de darm verzorging krijgt. De KALDI II witte koffie geeft voedingsstoffen af in de darmen die ervoor zorgen dat de darmwand kan herstellen van de behandeling. Gebruik deze daarom als laatste (verzorgende) spoeling. Natuurlijk op lichaamstemperatuur.
 

Klysmarecept met Kaldi II:

1 liter water met 4 maatschepjes (8 gram) koffie goed laten doorkoken in een pan gedurende ongeveer 3 minuten. Daarna 20 minuten laten trekken. Vervolgens filteren en af laten koelen tot lichaamstemperatuur. Giet het nu in het reservoir van de klysmaset.

100% natuurlijk product.
Inhoud: 250g
Let op: de verpakking is onlangs iets gewijzigd. Witte koffie heet nu groene koffie
.

Meer lezen over gezonde ontlasting

Review toevoegen

Bedankt voor het beschrijven van uw ervaring met het product. Potentiele klanten vinden het fijn te weten wat u er van vindt!

bert -

Al een paar keer kaldi koffie gedronken .
Gebruik het ook regelmatig als ik een klysma neem .
Prima koffie en goede aankoop .

KBR -

Prima en tijdelijke levering

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!