google08c3b894c8f3b956.html
Detox thee, 50 zakjes in doos, Jacob Hooy 5 6
Detox thee, 50 zakjes in doos, Jacob Hooy
Reviews | Review toevoegen

Al snel na het drinken van deze thee, kun je duidelijk minder behoefte aan zoetigheid merken. Minder problemen met zgn 'geeuwhonger'. Ideaal dus voor mensen met snoepdrang en over-eten.

Artikelnummer

0014 

€ 4,89
Prijs per doos

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Detoxthee - Een dagelijkse reiniging voor het lichaam

Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel het reinigen van het lichaam genoemd. Met onze moderne levenstijl krijgen we ook regelmatig gifstoffen binnen die op verschillende plaatsen in het lichaam worden opgeslagen. Het is van belang om opgeslagen afvalstoffen regelmatig af te voeren. Jacob Hooy Detox Thee is een heerlijke frisse groene thee met een uitgebalanceerd complex van diverse kruiden waaronder mariadistel, paardenbloem en brandnetel die het natuurlijke reinigingsproces ondersteunen.

Ondersteunt de lever-/galreiniging en stimuleert de vetverbranding. Is nog lekker ook!

Opvallend: al snel na het drinken van deze thee, kun je duidelijk minder behoefte aan zoetigheid merken. Minder problemen met zgn 'geeuwhonger'. Ideaal dus voor mensen met snoepdrang, over-eten of die willen afvallen.

Lees ook een eigen review van deze thee.

Ingredienten: groene thee, brandnetel, citroengras, rozenbottels, kruizemunt, sinaasappelschil, paardebloem, mariadistel, gember, zwartebessenblaadjes, passievruchtaroma.

Review toevoegen

Bedankt voor het beschrijven van uw ervaring met het product. Potentiele klanten vinden het fijn te weten wat u er van vindt!

paaisje -

Ik ben grote fan van deze thee. Als niet-theedrinker, vind ik deze echt wel lekker. Alleen al de geur die vrijkomt bij het openen van de verpakking, is heel aangenaam. En het werkt ook ondersteunend als je wil afvallen.

Natalja -

een heel lekkere thee, ik drink hem ook vaak als ik in bad zit met Epsom zout! Mijn partner was een echt snoepmonster, maar nu hij deze thee ook vaak drinkt, is dit al veel minder geworden!

Yvonne -

Heerlijke thee.

Nele -

Heerlijke thee! Ik hou niet van te zoet of te bitter, deze thee is perfect van smaak en ruikt ook lekker. Ik ben net begonnen, en wacht de effecten nog af.

.Genevieve -

Als nieuweling op het gebied van ontgiften was deze detoxthee het eerste wat ik probeerde. Ik was positief verrast al bij de eerste slok - wat lekker en fris! Niet alleen gezond, maar ook gewoon een heerlijk kopje thee dus.

anneke -

Op advies van een vriendin ben ik deze thee gaan drinken. En het klopt!! ik heb een stuk minder zin in snoepen en dat helpt mij enorm bij het afvallen!!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!