1000 Capsules leeg voor capsulemachine 00 5 1
1000 Capsules leeg voor capsulemachine 00
Reviews | Review toevoegen

Capsules leeg voor capsulemachine 100% veilig, eenvoudig zelf te vullen Vegetarische capsules ('vcaps') zijn gemaakt van cellulose. Dit in tegenstelling tot gelatine-capsules, die van di...

Artikelnummer

0189 

€ 42,28
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Capsules leeg voor capsulemachine


100% veilig, eenvoudig zelf te vullen

Vegetarische capsules ('vcaps') zijn gemaakt van cellulose. Dit in tegenstelling tot gelatine-capsules, die van dierlijke oorsprong zijn. Voedingexperts, Europese overheden en internationale organisaties zoals de WHO betitelen gelatine als veilig. Dat neemt niet weg dat de bewuste consument tegenwoordig liever het zekere voor het onzekere neemt. Zo is er een toenemende vraag naar een 100% veilig - plantaardig - alternatief. 

Onze plantaardige capsules zijn prima verenigbaar met een vegetarische leefstijl. Volledig vrij van conserveringsmiddelen, hebben zij alle voordelen van de standaard gelatine-capsule: gemakkelijk door te slikken, transparant en goed houdbaar. De capsules worden volgens GMP-normen (Good Manufacturing Practice) geproduceerd.

De capsules (grootte 00) kunt u eenvoudig zelf vullen met inhoud naar keuze.

Als u gebruik maakt van The Capsule Machine, onze praktische hand-capsuleermachine, vult u binnen 5 minuten niet minder dan 50 capsules. Een prima manier om veel geld te besparen!

Inhoud: 1000 stuks in afsluitbare zak (wijkt af van foto)

Review toevoegen

Bedankt voor het beschrijven van uw ervaring met het product. Potentiele klanten vinden het fijn te weten wat u er van vindt!

J. Bakker -

Zeer goede prijs voor een doos vol capsules. Zo kan ik zelf capsules maken met bijvoorbeeld bitterzout wat ik op de gewone manier niet weg krijg.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies. We stellen uw toestemming hiervoor zeer op prijs!